Začal 56. ročník KVIFF: Přijede Agáta s milencem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

56. ročník KVIFF: Přijede Agáta s milencem?

Agáta si lásku se Soukupem užívají plnými doušky
Agáta si lásku se Soukupem užívají plnými doušky (Instagram)

Až do příští neděle to bude na festivalu v Karlových Varech velká jízda! Objeví se na ní i modelka Agáta Hanychová (37) se svým novým partnerem Jaromírem Soukupem (53)? V minulosti měla zákaz...

Přesně před 10 lety Hanychová a její tehdejší snoubenec Miroslav Dopita (41) napadli ve Varech fotografa, který předtím pořídil jejich opilé snímky. Prezident filmového svátku Jiří Bartoška (75) následně Agátě vystavil stopku. Trvalo čtyři roky, než jí odpustil a na filmový festival opět pustil!

Zrušení práva potratů v USA odsuzují osobnosti. A nečekaný krok Agáty a Soukupa

Video se připravuje ...

Žilková bude

Buď letos Agáta přijede do Karlových Varů po vlastní ose sama, anebo přímo se Soukupem. Pokud dorazí, tak jen krátce po návratu z dovolené, s milým si užívali slunce v jeho španělské vile. Motivací jim může být plánovaný pobyt maminky Hanychové, herečky Veroniky Žilkové (60). Ta ve Varech 8. července uvede spolu s kolegy na počest Bolka Polívky (72) film Zapomenuté světlo. Valašský král totiž bude přebírat Cenu prezidenta festivalu, jeho tehdejší filmová partnerka u toho nemůže chybět.

Hvězdy ze zámoří

Hvězdy přicestují zpoza oceánu. Mezi nejznámějšími hosty festivalu bude Australan Goeffrey Rush (70), který převezme Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. Při stejném ceremoniálu na závěr festivalu bude přebírat Cenu prezidenta Bartošky i americký herec a producent Benicio del Toro 55). No, a mezi ohlášenými hosty je další Američan, herec a režisér Liev Schreiber (54).

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup spolu ve Španělsku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
picoda
3. 7. 2022 • 19:27

Dianthos
2. 7. 2022 • 22:15

Petra S. - Komický názor. Co by asi mediální magnát měl na práci na filmovém festivalu? Ty filmy snadno získá ke shlédnutí v klidu a soukromí, pokud ho vůbec budou zajímat. Protože jejich znalost ke své práci nepotřebuje.
To, že je Agátin otec režisér, skutečně nemá nic společného s tím, jestli ty filmy na festivalu Agátu a pana Soukupa budou zajímat.
A pobavit se? Když budou pod drobnohledem??

Petra S.
2. 7. 2022 • 21:30

Jity a HastaManana co si ten článek alespoň přečíst ? Vždyť na ty vaše poznámky jsou tam jasné odpovědi..zákaz měla , ano, 4 roky .... Žilková tam pojede, ano, uvést film na kterém se podílí a jestli vy byste tam jely opravdu nikoho nezajímá, kdežto tenhle pár by si tam mohl skvěle užít zábavy i filmů ostatně Agatin otec je režisér, Soukup mediální magnát, myslím že na festival patří i po pracovní stránce 🤦 a nepotřebují poradit 😁

jity
2. 7. 2022 • 16:00

Vždyť přece Agáta měla Vary zakázány od pana Bartošky. Kdysi tam dělala ostudu, alkoholem opojená.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.