Touha po dětech Basikovou (59) nepřešla: Chtěla by další! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Touha po dětech Basikovou (59) nepřešla: Chtěla by další!

Bára Basiková
Bára Basiková (archiv Blesku)

Zpěvačka Bára Basiková (59) se netají láskou ke svým dětem, které považuje za největší úspěch ve svém životě. Ačkoli ji kolikrát v cestě za spokojeným mateřstvím stála kariéra či partneři, svůj sen v podobě početné rodiny si odepřít nenechala, a to i přes nelibost okolí.  

Klidně by měla dětí víc, osud ale rozhodl jinak, a tak si zpěvačka Bára Basiková musela na své vymodlené děti nějakou dobu počkat. Napoprvé se dočkala rovnou dvojčat ve svých devětadvaceti letech, což už podle ní i jejího okolí bylo na tu dobu pozdě. Děvčátkům pak chtěla ještě dopřát sourozence, to se jí ale po dlouho dobu nedařilo.

Zagorová má problémy s dýcháním! A Basiková promluvila o sebevraždě

Video se připravuje ...

Bránila jí v tom kariéra, díky níž i dnes platí za jednu z nejtalentovanějších českých zpěvaček, zároveň s ní ne všichni partneři sdíleli touhu po rodičovství. „Ta touha mě nepřešla několik let. Můj druhý muž děti nechtěl, tam jsem to prostě respektovala a můj třetí muž samozřejmě děti chtěl a úplně spontánně jsme prostě věděli, že je nebo že ho budeme mít,“ svěřila se zpěvačka v rozhovoru pro TV Nova.

Jestli na těhotenství herečky rok před třicítkou reagovalo okolí s pozdviženým obočím, čtyři roky před padesátkou si už lidé spíše klepali na čelo. „Upozornilo mě na to okolí, že už je prostě nějaký limit. Ty moje vrstevnice nebo spolužačky, které už v tom věku byly babičkami, tak k tomu přistupovaly velmi opovržlivě,“ přiznává zpěvačka, která ale na názory lidí kolem sebe nedala a vymodleného třetího potomka se nakonec dočkala.

Původní trio: Dan Bárta, Kamil Střihavka a Bára Basiková zpívají písně z muzikálu Jesus Crist Superstar na zahájení KVIFF

Video se připravuje ...

„Pro mě je mateřství to, co jsem v životě mohla nejvíc zažít, co mě mohlo potkat. Jsem ráda, že mám tři děti, ale klidně bych jich měla víc a s nějakou kariérou se to nedá srovnat,“ dodává Bára Basiková.



Přečtěte si
Dianthos
1. 7. 2022 • 19:48

Neřekla, že chce v 60 dítě. Ale byla by chtěla dětí víc. Okolnosti jí to nedovolily. Jako mnoha ženám, které v současné době po dětech touží, ale nemají s kým, nebo nemají takové zázemí, které by jim to umožnilo.

bestteckaie
30. 6. 2022 • 23:50

Pokud je to lezba, tak ať jí to dítě udělá žena.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.