ZPACKANÁ OPERACE! Kdyby jen Lucinka od Matuše věděla... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

ZPACKANÁ OPERACE! Kdyby jen Lucinka od Matuše věděla...

Bohuš Matuš a Lucinka
Bohuš Matuš a Lucinka (Instagram)

Není to tak dávno, co se Lucie Matušová (19) a Bohuš Matuš (48) pochlubili, že se svěří do péče odborníků a trochu se vylepší. Teď má mladičká manželka Matuše po zákroku... a nemůže dýchat!

Jedna narkóza, dva zákroky na dvou zcela odlišných místech. Matušová rozhodně nepřipravila operatérům lehký úkol. „Bohužel to na předchozí operaci nedopadlo tak, jak mělo, břicho mě neustále pobolívalo a je pořád dost necitlivé,“ svěřila se redakci eXtra.cz, proč se rozhodla znova zamířit pod kudlu. Spokojená nebyla ani se svým nosem. „Udělal se mi hrbolek, kvůli kterému jsem měla strach z focení, snažila jsem se to furt zakrývat, byla jsem nervózní, když na mě někdo koukal z profilu, bolelo to,“ vysvětlila. Jak dopadl náročný zákrok?

Bohuš Matuš a jeho zázračná dcerka (1,5): Vyzpívá to, co táta!

Video se připravuje ...

„Bylo to v pohodě, doktor Peter Metran byl úžasný. Nepociťuji absolutně žádnou bolest břicha, udělal to krásně. Nos mě také vůbec nebolí, jen mám otoky a hůř se mi dýchá, ale je to čím dal lepší,“ popsala svou rekonvalescenci. Výsledek je zatím překvapením. Na nose má stále sádru. 

Bohuš Matuš: Gott mi pomohl dostat se z depek a vyhoření

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.