Sexbomba z Primy Eva Perkausová: Vysněné líbánky v ráji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sexbomba z Primy Eva Perkausová: Vysněné líbánky v ráji!

Eva Perkausová si užívá v "líbánkovém ráji" na Seychelách
Eva Perkausová si užívá v "líbánkovém ráji" na Seychelách (Instagram)

Bělostné pláže, azurové moře a neskutečnou romantiku si v těchto dnech dopřává sexmbomba z Primy Eva Perkausová (27). S manželem Ivanem Heckem (39) tráví líbánky na Seychelách. Ani další české krásky nezahálí a tropické teploty se snaží trávit u moře nebo v bazénu.

Oblíbená primácká moderátorka Hlavních zpráv si vychutnává vše, co exotický ostrov v Indickém oceánu nabízí. „Sním, či bdím? Jako ve snu,“ napsala blonďatá kráska ke snímkům z bílé pláže, kde pózuje v bikinách nebo se houpe za šumění vln na palmě. Pro exotická místa má Eva s manželem slabost. Na romantických Maledivách Ivan poklekl a požádal moderátorku o ruku. Když se blondýnka rozhodovala, kde by chtěli s partnerem svatbu, měla hned jasno, že to bude v zahraničí. Nikoho tak skoro nepřekvapilo, že utajená svatba proběhla v lednu letošního roku na pláži na ostrově Mauricius.

Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu?!

Video se připravuje ...

A kde se chladí další české krásky a fešáci...

Tereza Maxová (50), topmodelka: Zralá krása

Popírá veškeré přírodní zákony. Česká topmodelka žijící střídavě v Praze a Turecku vyrazila s rodinou za krásami Řecka, všichni ale obdivují spíše její neskutečnou figuru. Rodačka z Pardubic neztrácí nic ze svého šarmu, kterým si podmanila svět. Spíš naopak, zraje jako víno. Tereza se na projížďku lodí sladila barvou plavek s modrou hladinou řeckého moře.

Miroslav Etzler (57) a Martin Pechlát (47): V obleku do bazénu

Do bazénu hupli v oblecích, neboť fotili plakát k nové divadelní hře Divadla Metro Cravate Club. „Pod vodou vážně nefotím každý týden. Paní fotografka nás na začátku krátce instruovala, co dělat, jak se chovat, aby fotky vypadaly přirozené,“ řekl Etzler. Neměl jsem z toho obavy, jen jsem si říkal, aby nebyla voda moc studená. Nakonec byla příjemně teplá,“ pochvaloval si Pechlát.

Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53): Rodinná dovolená

Pár spolu toká sice jen tři týdny, ale už došlo na první společnou dovolenou v Jaromírově vile ve španělské Marbelle. Modelka konečně hrdě vyslala do světa společný snímek s majitelem televize Barrandov, na kterém oba jen září, a pak přidala další s Veronikou Žilkovou (60). Soukupovo luxusní sídlo je tak ideální pro pořádné seznámení Veroniky s potenciálním zeťem.

Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
28. 6. 2022 • 14:16

bomba mozna???ale je Mala jak male pivo😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🆒🆒🆒🆒

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.