Vdovec po Bartošové (†48) Josef Rychtář: BUDE SE ZNOVU ŽENIT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vdovec po Bartošové (†48) Josef Rychtář: BUDE SE ZNOVU ŽENIT!

Josef Rychtář se nejspíš bude ženit.
Josef Rychtář se nejspíš bude ženit. (Blesk)

Konečně přestal vdovec Josef Rychtář (64) tvrdit, že po Ivetě Bartošové (†48) žádná jiná nebude. Aha! teď exkluzivně přiznal, že má už 4 čtyři roky přítelkyni, a dokonce ji hodlá pojmout za manželku. Osm let po smrti Ivety.

Rychtářova vyvolená se jmenuje Iva Ledvinková (57). Žije v Rakovníku, kde prodává oděvy a někdy také zmrzlinu. Poprvé se potkali před devíti lety u benzinky, kde se Rychtář s Ivetou zastavil na kávu. „Přišla k nám, od obou chtěla autogram a zmizela,“ svěřil Aha! Rychtář. Poté, co Iveta v roce 2014 skočila pod vlak, byl Josef čtyři roky úplně sám. „Jednoho dne se mi najednou ozvala Iva, že číslo si sehnala na internetu. Chtěla se vidět a jestli prý za ní nechci zajet do Rakovníka,“ popisuje Rychtář začátek nového vztahu. Tehdy nemohl šoférovat, neboť mu byl řidičák odebrán, když boural s Ivetou. „Tak mě za Ivou odvezl syn,“ svěřuje vdovec.

S Ivou se od té doby pravidelně vídá, a v pátek se jí dokonce optal, jestli by si ho nevzala. A dokonce spolu zašli i do společnosti, která zařizuje svatby. „Odpovědi se mi ještě nedostalo, já ale doufám, že bude kladná,“ usmívá se Josef, který má z prvního manželství dva dospělé syny a Iva ze svých dvou manželství pět dospělých dětí. „Čas od času se naše rodiny potkávají a je nám spolu báječně,“ podotýká Rychtář.

Jaký je příběh nesmrtelného hitu Knoflíky lásky? Druhý díl Ivety míří na Voyo

Video se připravuje ...

„Od prvního dne našeho setkání jsem se do ní zamiloval, neměl jsem ale odvahu jí to sdělit, i když jsem byl nesčetněkrát tázán. Teď už jsem to musel ze sebe dostat,“ vysvětluje Josef a zdůrazňuje: „Jsem s ní šťastný a přiznávám, že by člověk neměl být sám, protože to člověk vlastně vůbec neumí a škodí mu to. To jsem nevěděl, už to ale vím.“

 Pepa: Jsou si podobné i osudem

Iva mu prý Ivetu v mnohém připomíná. „Je jí i trochu podobná. A je pracovitá, hodná, skromná a citlivá. A neměla to v životě také vůbec lehké,“ komentuje Josef.

Režisér Ivety Michal Samir: V životě Bartošové bylo všechno

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5585744
28. 6. 2022 • 12:34

Má sedet v cele,to tele

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.