Vítové volání o pomoc? Tiché spiklenectví s... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vítové volání o pomoc? Tiché spiklenectví s...

Iveta Vítová
Iveta Vítová (Blesk: Martin Hykl Czech News Center)

Rok 2022 je pro moderátorku TV Nova Ivetu Lutovskou Vítovou (39) velkou životní zkouškou. Rozvod po 11 letech, odsun milované práce kvůli péči o děti, veřejné odhalení identity manželovy milenky. Není toho málo, a tak není divu, že bývalá modelka hledá útěchu...

Rozvod Ivety Vítové je ostře sledovanou záležitostí a bude ještě více - zvlášť poté, co se na veřejnost dostaly informace, že Vítovo milenkou by měla být dcera herce Vladimíra Kratiny (70). Aha! o tom informovalo dnes ráno.

Kráska hledá více podpory, možná i proto se fanouškům rozhodla otevřít a upřímně s nimi sdílí svoje pocity,  nálady i starosti svobodné mámy. Na svůj instagramový účet, který čítá přes 42 tisíc sledujících, postuje jeden příspěvek za druhým. Je z nich ale na hony daleko cítit, jak nesmírně hodně ji odchod manžela zasáhnul. 

Iveta Vítová: Víme, kdy se vrátí do televize

Video se připravuje ...

„Poslední dobou je to rána za ranou,“ posteskla si Lutovská na síti před pár dny. Včera se podělila i o další strasti života bez manžela. „I když si myslím, že všechno už zvládnu i bez chlapa, tak musím uznat, že někdy se hodí. Třeba jako včera, když Anetka měla přespání ve škole... Koupit stan a upéct bábovku pro děti jsem zvládla, ale se stanem jsme se s Nikolou praly tak dlouho, až nám ty kolíky nakonec zatloukl jeden tatínek,“ napsala si pod příspěvkem. A podpora se jen hrnula. „Někdy i my, mámy - superhrdinky, potřebujeme pomoc, to je v pořádku,“ připsala jí komentář jedna z obdivovatelek. „Ivetko,držím Vám palce,ať jste zase šťastná,“ píše další. „Jo někdy ten chlap chybí,třeba když se řeší porucha s autem a nebo staví stan. Jste skvělá máma a držím palce, ať se daří,“ nezdráhala se odpovědi další ze sledujících. Nutno také podotknout, že se Lutovská o svou insta rodinku stará a svým obdivovatelkám pohotově odepisuje. 

Zoufalá Iveta Vítová: Kvůli rozvodu se nevrátí na Novu! Manžel se odstěhoval za jinou?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.