Režisér minisérie o Bartošové Michal Samir: Pokračování Ivety bude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Režisér minisérie o Bartošové Michal Samir: Pokračování Ivety bude!

Minisérie TV Nova Iveta o začátcích Ivety Bartošové
Minisérie TV Nova Iveta o začátcích Ivety Bartošové (TV Nova)

Zlehka naznačoval Michal Samir (37) už na premiéře minisérie Iveta, že možná bude i pokračování seriálu o životě zpěvačky Ivety Bartošové (†48). A nyní je už jasno! „Pokračování bude,“ potvrdil režisér.

První tři díly minisérie mapovaly dospívání a zrození hvězdy jménem Bartošová a slavily velký divácký úspěch. Na květnové premiéře Samir nevyloučil pokračování a nyní na tiskové konferenci stanice Voyo svůj záměr potvrdil. „Iveta bude pokračovat! Vše se bude točit okolo 90. let a vztahu Ivety se skladatelem Ladislavem Štaidlem,“ prozradil režisér s tím, že vše samozřejmě znovu konzultuje se zpěvaččinou rodinou.

Jaký je příběh nesmrtelného hitu Knoflíky lásky? Druhý díl Ivety míří na Voyo

Video se připravuje ...

Ivetina místa

„Shodou okolností jdu za chvíli za Arturem na další z našich sedánků,“ řekl režisér, a dodal, že má v plánu navštívit místa v Praze spojená s Ivetou. „Rád bych uvedl na pravou míru, že by mi její rodina nějak kreativně zasahovala do scénáře. Vše s nimi jen probírám a vysvětlujeme si určité detaily,“ dodal Samir s tím, že si nesmírně váží nejen Arturovy důvěry.

Režisér Ivety Michal Samir: V životě Bartošové bylo všechno

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shelma
27. 6. 2022 • 09:13

Tebe bych chtěla poznat, ty musíš být fakt ubožák a neskutečný pako😡😡😡. Pak kdo tu uráží,d...le!!!

Shelma
26. 6. 2022 • 22:05

Ne, jsem marťan Lenatko😃.
Ella o Ivetě?
Ivetu spousta lidí neprávem odsoudila díky tomu, co o ní psal bulvár. Nic nikomu neudělali tak proč taková nenávist? Teď když už tu Iveta není tak všichni dělají jak jim na Ivetě záleželo. Nikdo její skutečný život neznal a všichni věřili jen bludům. Takže asi tak. S úctou k Ivetě už ji nechte konečně v klidu odpočívat 🕯️. Nic zde nikdo nezmění, jen tu každý plká to jak se mu to hodí, aby se udělal zajímavým. Žijte si své životy a nestarejte se o Ivetu a pana. Rychtáře. Byl to jejich život, ne Váš. Nenávidím když někdo o někom říká jaký je když ho ve skutečnosti absolutně nezná 🙄. Alespoň kdyby zde někdo Ivetě věnoval tichou vzpomínku 🖤, ale ve vašich případech to není zřejmě možné😞
Ať Ivetě svítí věčný světlo 🕯️🕯️.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.