Nečekané rozhodnutí královny: HRA O TITUL PRINCE WILLIAMA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekané rozhodnutí královny: HRA O TITUL PRINCE WILLIAMA

William oslavil 40. narozeniny
William oslavil 40. narozeniny (profimedia.cz, archiv)

Princ William oslavil 40. narozeniny a hned od královny dostal vskutku velkolepý dárek. Mluví se totiž o významném povýšení. Vyslyšela snad hlas národa, který by viděl na trůně raději jej, než Charlese (73)?

Princ William platí za miláčka Británie. Svou náklonnost si získal nejen kvůli hodnotám, které vyznává a postojům k monarchii, ale také svou lidskostí. Je například významným zastáncem rovných příležitostí a bojuje proti bezdomovectví. 

Co se bude dít, až Královna Alžběta zemře?

Video se připravuje ...

Navíc je také první osobou s nárokem na britský trůn, která pracovala. Není proto divu, že by jej veřejnost viděla daleko raději v roli pokračovatele než jeho otce. Na to si však jeho zastánci budou muset počkat. I tak pro něj ale královna přichystala velkou poctu v podobě čestného vojenského vyznamenání a povýšení. 

K životnímu jubileu je pro vévodu z Cambridge připravený ještě jeden výjimečný dárek - jeho podobizna bude vyobrazena na platidle, konkrétně na pětilibrové minci. Z druhé strany bude minci zdobit portrét královny. „Návrh vytváří rovnováhu mezi svěží energií Jeho královské Výsosti jako mladého otce a ceremoniální povahou jeho královského postavení,“ citovalo TN.cz portál Hello! 

Jak vydělává královská rodina a majetek královny Alžběty II.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.