Ortel Rolins nad Charlotte: Je to v její moci... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ortel Rolins nad Charlotte: Je to v její moci...

Gottova dcera Charlotte na poctě pro tátu.názor Ivany
Gottova dcera Charlotte na poctě pro tátu.názor Ivany (archiv)

Rozhodnutí produkce, aby zpěvačka Dara Rolins (49) zazpívala legendární Zvonky štěstí, které jí nastartovaly kariéru, s Gottovou (†80) dcerou Charlottkou (16), by zasloužilo medaili. Poetické spojení těchto zpěvaček dopadlo na výbornou a nejedno oko během jejich vystoupení zaslzelo. Stejně jako Dara na konci osmdesátých let se i Charlotte Ella určitě potřebovala zbavit trémy. Jaké rady obdržela od zkušené zpěvačky?

Bývala tou, která se nechala vést, nyní Dara musela po Mistrovi převzít otěže a připravit mladé Charlottě pevnou půdu pod nohama, aby se v písničce neztratila. Vše se nakonec zdařilo a jejich vystoupení bylo zcela nepřekvapivě vnímáno jako jedno z nejlepších. Obě zpěvačky se na píseň musely připravovat po svém. Ačkoli se jedná o skladbu, kterou Dara velmi dobře zná, i v jejím případě to byla svým způsobem premiéra. „Bylo to pro mě zvláštní, protože jsem byla poprvé v životě za Karla já," vysvětlila Dara Rolins webu eXtra.cz.

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...

Jako ostřílená zpěvačka pomáhala Charlottce poprat se s trémou a zároveň jí dávala rady ohledně zpívání ve slovenštině, která je jejím mateřským jazykem. Charlotte přípravu nepodcenila a na vystoupení se poctivě připravovala. Strach z případného přešlapu ale měla. Dara jí ovšem byla velkou oporou.

„Já jsem jí řekla, ať se s tím vůbec netrápí. Myslím, že jí bude odpuštěno všechno, všichni vědí, že Slovenka není, a i ty menší chybičky, které se samozřejmě v té výslovnosti objevily, to vůbec nevadí, vůbec," prozradila zpěvačka. „I kdybychom tam něco pokazily a cokoli by se stalo, myslím, že zrovna tohle Karlovo publikum, to nejsou kritici, kteří sem přišli kritizovat či hledat nějaké chyby, ale naopak jsou tu proto, aby si na Karla s úsměvem, ohleduplně a hezky zavzpomínali," myslí si Rolins.

Bohuš Matuš: Gott mi pomohl dostat se z depek a vyhoření

Video se připravuje ...

Charlotte postupně nabírá více a více zkušeností, a tak vyvstává otázka, zda nebude chtít hudbě zasvětit život podobně jako její tatínek nebo Dara. „Je to teď v její moci, jestli se vůbec bude chtít ubírat tímto směrem, takže všechno ostatní je příliš... to bychom přeskočili dlouhou cestu, která ji čeká a má ji před sebou," dodala Dara Rolins.



Přečtěte si
Alva
24. 6. 2022 • 10:13

Kdy už to rádoby dojemné, skončí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.