Monika Marešová obětí Leošových intrik? Svědectví z první ruky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Monika Marešová obětí Leošových intrik? Svědectví z první ruky

Jak Leoš dostal Moniku?
Jak Leoš dostal Moniku?  (Instagram, archiv)

Moderátor Leoš Mareš (46) a jeho manželka Monika (40) oslavili 7. výročí a samozřejmě se neváhali podělit i se svou instagramovou rodinou. Z dojemného vyznání byla ale nakonec pořádná polízanice...

Začalo to nevinně na svatbě dvou kluků, to všichni známe z Leošova hitu, který sepsal a věnoval manželce k narozeninám. Ovšem, zapomnělo se tak trochu dodat, že se náhodě muselo trochu pomáhat. Na seznámení Moniky a Leoše Marešových zavzpomínala i maminka Moniky a práskla to, co možná doposud nevěděla ani sama její dcera. 

Celebrity na síti: Leoš Mareš má nový klip

Video se připravuje ...

„Počkej, ty jsi přehodil ty cedulky, abys seděl vedle Moniky,“ prozradila Leošovu taktiku tchyně. „A ty jsi hned vstala a řekla jsi, chceš, já ti dojdu nandat,“ vyslala směrem k Monice, která došla budoucímu manželovi pro jídlo do bufetu poté, co se jí svěřil, že nesnáší stání ve frontách a že se tudíž ten den nenají.  

Monika s pohotovostí jí vlastní okamžitě reagovala a do manžela si rýpla slovy: „Ráda bych, aby bylo zmíněné, že já jsem o tebe neusilovala.“ Přihodila k dobru  i to, proč dala Leošovi hned první den pusu. „Chtěl ses fotit… a já vlastně moc nechtěla, tak jsem ti dala pusu, abych nebyla tolik vidět,“ prozradila kouzlo nechtěného.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
illenne
24. 6. 2022 • 08:43

No vidíte a vyšlo to, takových je

jima
23. 6. 2022 • 13:06

Samozrejme ze usilovala i matinka i dcera o Marese a jeho prachy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.