Nové díly Kukaček: Co se děje za kamerou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nové díly Kukaček: Co se děje za kamerou?

Nejen při natáčení, ale i o pauzách vládne na place pohoda.
Nejen při natáčení, ale i o pauzách vládne na place pohoda. (Foto Dramedy Productions, ČT)

Natáčení druhé řady úspěšného seriálu ČT Kukačky o záměně dětí v porodnici je v plném proudu. Deník Aha! získal unikátní záběry, které na obrazovce neuvidíte.

Na plac se vrátili všichni hlavní hrdinové, včetně doyenů Petra Kostky (84) a Libuše Švormové (86). A režisér Biser Arichtev (45) si je přímo hýčká! V přestávce mezi jednotlivými obrazy třeba masíroval seriálovému pradědečkovi Kostkovi ztuhlá záda. Byl moc rád, že oblíbeného herce opět získal pro spolupráci. Švormová zase na place jen září. „Mám ráda vše, co souvisí s mou profesí. Jsem zvyklá pořád něco dělat. Na jevišti i před kamerou se cítím jistější než třeba na ulici,“ svěřila se herečka.

Kukačky: Vyříká si Rudolf s otcem staré křivdy? A co Marcela a její dítě?

Video se připravuje ...

Jak to bude dál?

První třináctidílná série Kukačky se vysílala na obrazovkách ČT od ledna do dubna 2021 a v průměru ji sledovalo 1,7 mil. diváků. Kdy se ve vysílání objeví další díly, zatím není známo. A o čem vlastně Kukačky 2 budou? „Může se zdát, že rozuzlením, jak to bylo se záměnou kluků, příběh skončil. Hlavním tématem seriálu je však rodičovství a tomu se budeme věnovat dál,“ naznačil producent Filip Bobiňski.

Záměna dětí byla pro tvůrce zápletka, která hrdiny dostává do situací, v nichž se ukazuje, co jsou doopravdy zač. „Situace, která odstartovala jejich životní kotrmelce, správné řešení vlastně nemá, i když se o to všichni budou snažit. Myslím, že právě to bude to zajímavé, na co se můžeme těšit,“ lákal diváky producent.

Remundová o režírování mámy:

Video se připravuje ...

Herec na laně

Adam Ernest (28), který představoval nápadníka Luboše, v druhé řadě se objeví i v nebezpečných scénách. Scénář mu třeba předepisoval posezení v okně s nohama do ulice. Pořádně vysoko. Aby nežuchnul a něco se mu nestalo, z bytu ho jistil utajený kaskadér.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.