Studená sprcha pro Žilkovou: Promluvila přítelkyně jejího Vincenta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Studená sprcha pro Žilkovou: Promluvila přítelkyně jejího Vincenta

Čeká Vincent s přítelkyní miminko?
Čeká Vincent s přítelkyní miminko? (archiv V. Navrátila)

Herec, režisér a scénárista Vincent Navrátil (25) žije po boku své přítelkyně Anety Kňávové (25) už tři roky. Když šla sympatická blondýnka s Vincentem na první rande, nejspíš netušila, do čeho se veze. Navrátila totiž vůbec neznala a ještě víc ji šokovalo, že jeho maminka je Veronika Žilková (60).

Seznámili se skrz sociální sítě a jejich první rande proběhlo na minigolfu. „Moderní seznámení, žádná filmová romantika. Nejdřív jsem nevěděla, o koho jde, ale to jsem stihla zjistit,“ prozradila se smíchem Aneta v rozhovoru pro idnes.cz. „Aneta ani nevěděla, kdo je Veronika Žilková,“ dodal Vincent, což jeho láska popřela. „To není pravda. Samozřejmě jsem ji znala, ale vůbec jsem netušila, že má tolik dětí a kdo ty její děti jsou,“ objasnila blondýnka.

Syn Žilkové Vincent Navrátil slavil mámy 60: Drahej dárek umí dát každej blbec!

Video se připravuje ...

A jak talentovaná embryoložka se svou slavnou tchyní vychází? „Skvěle. Bydlíme blízko sebe a zatím všichni žijeme. Veronika je fantastická. Se vším nám vychází vstříc, třeba když potřebujeme pohlídat psa. Je výhoda, že je hned za plotem,“ pronesla blondýnka.

„Myslím, že máma ještě žádného partnera svých dětí nepřijala tak jako Anetu. Částečně to bude i tím, že je trochu hypochondr, tak je ráda, že má v rodině někoho, kdo má blízko k medicíně,“ vysvětlil zamilovaný Vincent, který je rád, že si dvě nejdůležitější ženy jeho života rozumí.

Syn Žilkové Vincent natočil seriál: »Rozeštval« jím sestru Agátu se 6. partnerem od rozvodu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.