To mohl být pěkný malér: Princ Harry sletěl z koně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To mohl být pěkný malér: Princ Harry sletěl z koně!

Jízda na koni je vévodovou vášní.
Jízda na koni je vévodovou vášní. ( Foto Profimedia.cz)

Ufff, tahle nehoda vypadala nebezpečně! Během zápasu v koňském pólu v kalifornské Santa Barbaře se princ Harry (37) ocitl na zemi i se svým hnědým koněm!

Vévoda ze Sussexu tak na chvilku vyděsil přihlížející diváky, ale z trávy se rychle sebral, znovu se vyšvihl do sedla a zápas dohrál. Jeho tým Los Padres přesto prohrál 11:12. Princ tento sport hrál většinu svého života se svým starším bratrem princem Williamem (39), ale bez královských povinností má na to zřejmě mnohem víc času.

Mariupol padl. Ruští hackeři útočí na Česko. A Harry urazil otce i bratra!

Video se připravuje ...

KRÁLOVNA JIM DALA JEN 15 MINUT

Během návštěvy Británie, kam se vydal s celou rodinou kvůli oslavám platinového výročí vlády královny Alžběty II. (96), musel Harry spolknout hořkou pilulku. Ačkoli vezl přes oceán i Archieho (3) a Lilibet (1), od babičky dostali jen 15 minut času na údajně velmi formálním setkání! A i když královně ukázali vůbec poprvé slavící Lilibet, zakázala, aby z toho vznikly jakékoli fotky! William s rodinou zase třeba vůbec nepřišli na oslavu jejích 1. narozenin... „Vraceli se s Meghan zuřiví z toho, jak se k nim rodina chovala,“ pouštějí ven lidé z jejich okolí.

Jak bude vypadat korunovace prince Charlese?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lola52
15. 6. 2022 • 07:30

Jak se do lesa volá tak se z něho ozývá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.