Svědectví z dovolené Dády a Felixe: Herečka pila a byla agresivní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Svědectví z dovolené Dády a Felixe: Herečka pila a byla agresivní!

Felix Slováček vzal manželku na dovolenou do Tuniska.
Felix Slováček vzal manželku na dovolenou do Tuniska. (Foto ara)

Udělal obrovské gesto a vzal svoji manželku Dádu Patrasovou (66) na dovolenou do Tuniska. Kdyby ale Felix Slováček (79) věděl, co ho tam s ní čeká, sakra by si to rozmyslel. Deník Aha! přináší svědectví od českých turistů z hotelu, kde Slováčkovi chtěli utužit své manželství plné problémů a svůj vztah ozdravit.

Ale bohužel se tak neděje... Po nedávné oslavě 79. narozenin nejprve legendární muzikant vyrazil se svými dětmi do Turecka. Manželku, která v tu dobu stále rozdýchávala autonehodu před svým domem, kde to před Felixovými narozeninami napálila autem do betonové zábrany, nechal raději doma.

Felix Slováček bujaře oslavil své 79. narozeniny! Dáda měla stopku, dcera Anička chyběla

Video se připravuje ...

Zavřel ji na pokoji!

Hotel, kde jsou ubytováni, je samozřejmě plný Čechů. A ti se nestačili na začátku tohoto týdne divit. „Paní Patrasová dost pila a s panem Slováčkem se dostala do slovního střetu. Slyšel jsem, jak na něj byla agresivní,“ svěřil Aha! jeden z mladíků, který je zrovna s partou kamarádů v hotelu ubytovaný. „Pan Slováček ji pak odvedl na pokoj a vrátil se do baru za svými kamarády. Vypadal dost naštvaně,“ dodal.

Prý potřebuje klid

Sám muzikant nám k dění v Tunisku napsal: „Dáda potřebuje klid, proto jsem ji sem vytáhl. A zvládnu ji, nebojte se.“ Co tím přesně myslel, není jasné.

Přiletěl i Krampol

Ve výpravě českých umělců je i herec Jiří Krampol (83). Ten si v Tunisku už před lety užil své s manželkou Hankou (†59). Ta během jejich dovolené v roce 2019 skončila s kolapsem organismu v nemocnici. Tehdy se ale objevily spekulace, že za hospitalizaci mohl Hančin alkoholismus.

Dagmar Patrasová po nehodě na pohřbu Abrháma (†82): Pepa byl charakter!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
19. 6. 2022 • 12:30

Hana Pospíšilová
-----------
Ano, po 100 letech se konečně přišlo na to, že závislost je nemoc / nejenom tedy alkoholová/ :Jenže ! Po 20 letech / minimálně / pití Patrasové měla dost času a měla dost podpory ode všech na to, aby se rozhodla, jaký život chce žít.Celou tu dobu byla svéprávná!!!
A je svéprávná dosud.
Většinou , když takoví padnou úplně na dno, jdou do lléčby sami, protože to jedině je pohne / některé /.A u ní ona poslední kapka byla ta bouračka.Možná, kdyby Rychtář nerajtoval kolem Bartošové , od které utekli všichni chlapi kvůli chlastu a změn nálad, možná by se dokopala k své 4. léčbě a už úspěšné.
To, že nyní chodí Patrasová ulicemi jakoby nic a jedná se s ní jako s chudinkou a VIP hájenou osobou je jen utvrzování toho, že se vlastně nic neděje. Jenže, děje!
Se závislákem se opravdu žít nedá a jakkoli je to divné i Slováček má nárok na normální život,
/Nepleťte do toho Gelemovou a nepleťte do toho pocit viny Slováčka a ukřivděnost Patrasové/
Jediná šance je , nechat ji padnout, nebo jako nesvéprávnou odvézt do Bohnic, protože ona sama nikdy nepůjde a pokud ano, ihned dá reverz..

Hana Pospíšilová
16. 6. 2022 • 16:02

Alkoholismus je nemoc,která se dá jen velmi těžko vyléčit.Alkoholik potřebuje mít u sebe milujícího člověka který mu bude hlavně psychicky pomáhat. Takže slovum jako "vykašli se na ni"nerozumím,...

-bello-
16. 6. 2022 • 15:02

Alva
-----
tak jo, pojďme do toho!
Zvracíš a přesto pravidelně chodíš na bulvár.
Jsi masochista ?
A teď važ v odpovědi slova !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.