Václav Upír Krejčí chtěl spáchat sebevraždu: Kvůli nevěrné manželce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Upír Krejčí chtěl spáchat sebevraždu: Kvůli nevěrné manželce!

Krejčí s nevěrnou manželkou Zuzanou
Krejčí s nevěrnou manželkou Zuzanou ( Foto Aha! – David Kundrát)

Vypil na chalupě lahev na ex, sedl do auta a jel se zabít. Václav Upír Krejčí (66) se dostal kvůli nevěře manželky Zuzany (52) na dno svých sil. „Inženýr architekt Zdeněk Tichý mi zničil život a odvedl ženu. Neměl jsem už proč žít,“ přiznal herec a mim deníku Aha!.

Auto skončilo v potoce a Upíra našli přivolaní policisté v lese. Nadýchal 2,7 promile. „K havárii osobního vozu jsme vyjížděli krátce po jedenadvacáté hodině. Došlo k nárazu do betonového přemostění potoka v Mirošovicích. Vozidlo skončilo na boku v potoce a museli ho vyprostit hasiči. Šestašedesátiletý řidič byl vypátrán v nedalekém lese s lehkým zraněním,“ uvedla policistka Barbora Schneeweissová. Policisté šoféra podle ní předali záchranné zdravotnické službě k ošetření. Přesné příčiny a okolnosti havárie šetří policie Praha-venkov jih. „Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ upřesnila policistka. Řidiči hrozí až tříletý trest odnětí svobody. To vše kvůli zoufalství z nevěry milované ženy.

Václav Upír Krejčí: Náhlovský přijímal návštěvy na benzínce!

Video se připravuje ...

Z pracovních vztahů osobní

„Měli spolu původně firmu,“ upřesňuje Krejčí historii vztahu s Tichým. „Jeho žena mu léta zakazovala stýkat se s mou manželkou, asi věděla proč. Jenže náhle zemřela a on začal se Zuzanou manipulovat. Vzbuzoval v ní soucit, chtěl od ní pomoct a ona mu jako samaritánka pomáhala,“ popisuje Upír, jak k nevěře došlo. „Moje milovaná žena mě nyní vyhazuje z domu,“ postěžoval si zoufale. „Chtěl jsem umřít!“ Nehodu ale Vašek přežil jen s drobnými oděrkami, čeká ho ovšem spousta problémů. „Hlavně jsem chtěl, aby lidé věděli, že nejsem ožrala. Jen přetekl pohár a nechtěl jsem žít.“ Architekt Tichý byl včera na tenisu. „Nejsem povinen vám něco říkat,“ odvětil na dotaz deníku Aha! stroze

Má se sbalit a vypadnout

Vedle chalupy, kde se kauza odehrála, mají manželé krásný dům v Řepích i s nahrávacím studiem. Kdysi koupili v obci Hředle za tři sta tisíc barabiznu, kterou vlastními silami zrekonstruovali a dobře prodali. Za utržené peníze si pořídili právě rozlehlou staletou stodolu v Řepích. Rekonstrukce trvala 8 let a vyžádala si i hypotéku, která je už splacená. „A teď mi Zuzana říká, abych vypadl,“ povzdechl si Upír.

Náhlá smrt politika Michalika. Kolik Procházka kasíruje za životní boj a nehoda Upíra Krejčího

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alzbeta59
15. 6. 2022 • 14:56

Ani na zdi, vycpaneho ...

-bello-
14. 6. 2022 • 15:56

Ing.arch. Tichý mu život nezničil. A milovaná žena Zuzana se rozhodla sama,.To ať si vyřídí s ní a neháže bláto na jiného .A milovaná žena Zuzanka je asi pěkná bestie, když ho vyhazuje z vlastního domu.
Jen vůl s jede zabít do potoka, ale pokud měl v úmyslu se zabíjet po silnici dál, pak je to grázl, co ohrozil ostatní. Dost možná, že Zuzanka bude mít nějakou dobu baráček jen sama. Redakce AHA : jeho domek v Řepích není nic moc, ale je to těsně u místa, kde ze 2 domků vytvořili tamní usedlíci ( on ne ) úžasné prostředí , pidi náměstíčko, kde na kolemjdoucí dýchne krásné archaično.

Dianthos
14. 6. 2022 • 15:47

Přesně tak. Zbytečně rozbil pěkné auto. Pojišťovna nic nedá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.