Stříkala krev, jelo se do nemocnice! Děsivé napadení Smetany a Haje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Stříkala krev, jelo se do nemocnice! Děsivé napadení Smetany a Haje

Emma Smetana a Jordan Haj
Emma Smetana a Jordan Haj (profimedia.cz)

Na tento večer po svém vystoupení zpěvák a partner Emmy Smetany (34) izraelského původu, Jordan Haj (33), jen tak nezapomene. Po aplausu totiž přišla nepříjemná sprcha - krvavá!

Podle vyjádření zpěvačky a moderátorky Smetany měl Haje napadnout člen ochranky areálu Žluté lázně! Incidentu předcházel konflikt, kdy ochranka odmítla do prostor pustit novináře na domluvený rozhovor.

Emma Smetana: O Vánocích zestárneme

Video se připravuje ...

„Po půl hodině, kdy jsme to neúspěšně řešili vysílačkami přes produkci festivalu, jsme se s Jordym pro něj rozhodli dojít ke vstupu osobně. Sekuriťák mi vytrhával z ruky pásku, kterou jsem pro novináře donesla, a mluvil sprostě. Jordy ho dost důrazně poprosil, aby se choval slušně a rovnou dostal první ránu, na zemi pak další dvě“ popsala Smetana otřesný zážitek, o který se podělila s fanoušky na Instagramu. 

„Děkujeme plastice na pražských Vinohradech za ty tři stehy, asi to bude za pár dní OK. Napadení řeší policie, být to o centimetr vedle, mohly mít moje holčičky poloslepého tatínka. Jordy se v rámci možností drží naprosto obdivuhodně,“ uvedla dále Emma, která s Hajem vychovává dvě děti - Ariel a Lennon Marlene.

„Je to tak, všechno, co Emma uvedla, se stalo. Byl jsem v nemocnici, mám tři stehy. Víc se k tomu nebudu vyjadřovat,“ potvrdil redakci ŽivotvČesku.cz incident sám Haj. 

Emma Smetana: Jordan je nejlepší tatínek na světě

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
priserak77
4. 7. 2022 • 08:36

Chtělo to větší ránu a mohla konečně stříkat ta jejich blbost z hlavy.
"Líbí" se mi, jak dostali ze státního rozpočtu těch 120 tisíc a jeli na dovolenou na Bali. Taky bych chtěl, aby mi někdo platil dovolené. A pak že jsou příživníci jenom menšiny.

Alva
3. 7. 2022 • 19:29

Když jej vidím, mám alergii, škoda písmen.

Lenka Romanova
3. 7. 2022 • 17:16

Tak a už se jim budou peníze jen sypat. Jak je dobré a neppslechnout a jen provokovat ale kdo by od nich očekával něco jiného.

Lenka Romanova
3. 7. 2022 • 17:16

Tak a už se jim budou peníze jen sypat. Jak je dobré a neppslechnout a jen provokovat ale kdo by od nich očekával něco jiného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.