Libor Bouček: NEČEKANÝ ROZCHOD S MANŽELKOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Libor Bouček: NEČEKANÝ ROZCHOD S MANŽELKOU

Libor Bouček a manželka Gabriela
Libor Bouček a manželka Gabriela (instagram / archiv )

Jeden z nejlepších českých moderátorů Libor Bouček (41) žije již osm let po boku manželky Gabriely (31), se kterou se poznal během moderování soutěže krásy Česká Miss v roce 2014. Začátky jejich vztahu ale nebyly vůbec jednoduché, protože Bouček možná až příliš řešil jejich desetiletý věkový rozdíl.

Bouček tehdy soutěž moderoval a Gabriela byla jednou ze soutěžících. Líbila se mu na první dobrou a sympatie byly na obou stranách. Libora ale svíraly pochybnosti a v jistém směru se pro Gabrielu cítil spíš jako přítěž. Navíc mu dělal starosti i jejich věkový rozdíl. Bál se, že by ho kráska nakonec opustila kvůli mladšímu. Proto se tehdy rozhodl ji opustit jako první.

Unavený Libor Bouček: 1. narozeniny syna Alberta bez oslavy! Co se stalo?

Video se připravuje ...

Důvodem bylo to, že ona je moc mladá a že já nebudu čekat na to, až mi dá kopačky. A že až jí bude 30, tak mně bude 40 a že ji nechci brzdit v rozletu, protože je vzdělaná, krásná a chytrá a mohla by si najít kohokoli,“ pronesl moderátor v pořadu Moje místa. Jeho nastávající manželka ale moc dobře věděla, co chce a nehodlala o to přijít. „Tento rozchod trval 14 dnů, takže já si myslím, že to byla taková spíš malá pauzička. A od té doby, od září 2014, už sdílíme jeden byt,“ dodal Bouček. Nyní zamilovaní manželé vychovávají i svého prvního synka Alberta a jejich vztah i nadále jen kvete.

Libor Bouček má jasný cíl? Bude švihat díky Jardovi Jágrovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.