Pohřeb Josefa Abrháma (†82): Plakaly všechny jeho ženy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohřeb Josefa Abrháma (†82): Plakaly všechny jeho ženy

Poslední rozloučení s Josefem Abrhámem
Poslední rozloučení s Josefem Abrhámem (archiv Blesku)

Iva Janžurová (81) všechny rozesmála, protože si proslov pečlivě připravila, několikrát přepsala a pak si zapomněla očíslovat stránky. Vznikl zmatek.

Herec a režisér Jan Kačer(85), který už bez opory nemůže chodit, připomněl role v Činoherním klubu, kde byli oba léta v angažmá. A do třetice Eliška Balzerová splnila slib. „Slíbila jsem, že se rozloučíme s úsměvem.“ A pak všechny přítomné pobavila historku z Abrhámova dětství, kdy se budoucí herec ve svých pěti letech postavil před zrcadlo a prohlásil: „Pepa fešák!“

Veronika Žilková o smrti Josefa Abrháma (†82): Je to krásná zpráva!

Video se připravuje ...

Havlová točila video

Dagmar Havlová vzpomínala mimo jiné na rok 2011. „Můj muž Václav Havel ho obsadil do filmu Odcházení a v té době už byl uzavřený do sebe. Josef pak mluvil v katedrále svatého Víta, kde měl můj muž mši.“ Ještě než pronesla smuteční řeč, natočila v kostele video, které umístila na Instagram. „Já teď čekám v sakristii na Pepíka Abrháma, připravila jsem si takovou řeč, kterou jsem konzultovala s Josífkem, se kterým jsme včera dlouho do noci hovořili. Až na mě přijde řada, tak mu to řeknu a pomodlete te se za něj. Děkuji.“

Josef Abrhám ml. na pohřbu svého tatínka: 

Video se připravuje ...

Nový život

Jeden odešel, další se narodí. Na pohřbu zazněla i jedna moc dobrá zpráva. Snacha zesnulého herce Ľudmila (37) čeká třetího potomka, pro Josefa Abrháma juniora (45) to bude dokonce páté dítě. Z prvního manželství má totiž dva syny. Slavný dědeček by měl radost.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.