Z natáčení v obleku policisty! Trest pro hvězdu Specialistů Prachaře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Z natáčení v obleku policisty! Trest pro hvězdu Specialistů Prachaře

David Prachař jako vrchní komisař Pavel Vondráček. Zuzana Kajnarová jako komisařka Zuzana Májová. Jakub Štáfek jako kandidát na komisaře Lukáš Panenka. Marek Adamczyk jako komisař Jan Lorenc.
David Prachař jako vrchní komisař Pavel Vondráček. Zuzana Kajnarová jako komisařka Zuzana Májová. Jakub Štáfek jako kandidát na komisaře Lukáš Panenka. Marek Adamczyk jako komisař Jan Lorenc. (Foto archiv TV Nova)

V seriálu Specialisté si David Prachař (63) zahrál vrchního velitele týmu vyšetřovatelů, přesto u těch pravých strážců zákona žadné výhody nemá. Naopak!

„Jel jsem jednou z natáčení v obleku policisty a zastavili mě skuteční policisté, kteří zjistili, že mám prošlou technickou. Dostal jsem pokutu a ještě mi zabavili řidičák. Takže mě potrestali, žádné výhody," přiznal bez obalu David Prachař webu íDnes.cz.

David Prachař: Postavil se proti synovi! Nebylo to úplně fér...

Video se připravuje ...

„Když jsme třeba dělali v Národním divadle Krále Oidipa, což je taková trochu antická detektivka, tak jsme zavítali do Bartolomějské k policistům na výzvědy. Tam jsme si s nimi povídali a ptali se, jestli se dívají na naše detektivky a jak je vnímají. A oni nám říkali, že když vidí nějaké naše seriály, tak se jen smějí, že ta realita je dost odlišná," okomentoval postoj skutečných policistů k jeho práci seriálového detektiva herec.

Agáta má dceru Miu! Podřekl se dědeček David Prachař!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.