Björn, Agnetha, Anni-Frid a Benny: V Londýně se sešli naposledy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Björn, Agnetha, Anni-Frid a Benny: V Londýně se sešli naposledy!

Björn, Agnetha, Anni-Frid a Benny
Björn, Agnetha, Anni-Frid a Benny (Foto Reuters)

Hrstka fanoušků ABBA si ve čtvrtek přišla na své. Tři tisíce z nich si totiž mohly zatrsat a zazpívat ty největší pecky světoznámé švédské skupiny na předpremiéře jejich digitálního »turné« ABBA Voyage.

Na velkolepé akci nechyběl nikdo z legendárního kvartetu – fanoušky přišli osobně pozdravit Agnetha Fältskogová (72), Benny Andersson (75), Björn Ulvaeus (77) i Anni-Frid Lyngstadová (76), která se dobelhala o holi. Do vystoupení už se ale nikdo z hudebníků nehrnul, na pódiu stanuly jejich 3D hologramy, zvaní ABBAtaři.

Tančím tak, že stojím. Jen o něco rychleji, říká Pierce Brosnan k natáčení hitu Mamma Mia! Here we go again

Video se připravuje ...

„Po čtyřiceti letech jsme udělali album a koncert, na kterém jsme pracovali pět let,“ popsal Benny Andersson vznik projektu. Další projekty už ale ABBA nechystá. „Ptáte se, zda bude něco víc? Už ne,“ dodal nekompromisně. ABBAtaři mají ve speciální londýnské hale vystupovat zatím do prosince. Lupeny stojí od 21 liber (611 Kč) po 143 liber (4161 Kč) ve speciálních tanečních lóžích.

ABBA se vrací jako virtuální avataři:

 

Fanoušci letěli i z Austrálie

Někteří fanoušci cestovali za svými idoly přes půlku zeměkoule. „Připadá mi neskutečné, že konečně uvidím jejich show,“ tetelila se Roxanne Dicksonová, která přiletěla až z Austrálie. Brala to za svou povinnost: „Mám jednu z největších světových sbírek ABBA,“ říká pyšně. „Chystám se hned na čtyři představení,,“ dodal další Australan Ian Cole.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.