Studená sprcha pro Bagárovou: Jasné NE Muradova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Studená sprcha pro Bagárovou: Jasné NE Muradova!

Makhmud Muradov a Monika Bagárová
Makhmud Muradov a Monika Bagárová (Instagram)

Se svým životem se posouvají dál, konkrétně k Brnu, kde má zpěvačka Monika Bagárová (27) rodinu, které by chtěla být nablízku už je kvůli pomoci s téměř dvouletou dcerou Ruminkou. Nový dům, nové místo, a tak zcela pochopitelně vyvstávají i další otázky týkající se vztahu zpěvačky a porotkyně SuperStar s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem (32).

Monika Bagárová a Makhmud Muradov pomalu říkají sbohem svému rodinnému domu za Prahou. Stěhují se totiž k Brnu, aby byli poblíž Moničiných rodičů. Zpěvačka totiž bývá s dcerou Rumiou často sama, zatímco Makhmud plní své pracovní závazky v zahraničí, především pak ve svém rodném Uzbekistánu, kde začal pořádat MMA turnaje.

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...

Rodina byla mnohdy vlivem velkého pracovního nasazení upozaděna, což Monika těžce nesla nejen kvůli sobě, ale především kvůli jejich dcerce. Stěhování je tak velký krok dopředu nejen pro pár jako takový, ale i pro samotnou zpěvačku, která bude mít možnost se kdykoli obrátit na svou rodinu.

Vyvstává tak otázka, zda se do nového domu nechtějí nastěhovat jako manželé vzhledem k tomu, že domeček společně budují a především společně vychovávají dceru Rumiu. Momentálně je ale zaměstnává stavba, při níž nechtějí nic podcenit a svůj vysněný dům plánují do posledních detailů. Na nic jiného se zatím nesoustředí.

Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova?

Video se připravuje ...

Zápasník MMA navíc o svatbě zase tolik slyšet nechce. Jak informoval web kafe.cz, sňatek v tuto chvíli vnímá jako naprostou zbytečnost. „My máme krásný vztah i bez papíru. Nepotřebuju se ženit jenom kvůli tomu, abych bral Moniku jako svou ženu. Mám ji rád, mám rád i naši malou dceru, na tom se nic nezmění. Peníze, které by ta svatba stála, dám radši dětem z dětského domova,” svěřil se před časem deníku Právo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.