Vondráčková už pravdu neskrývá: Lucie pohřbila veškeré naděje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková už pravdu neskrývá: Lucie pohřbila veškeré naděje

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (archiv Blesku)

Rapper Raego a Lucie Vondráčková (41)  platí již za osvědčené pracovní spojení! Na svém kontě mají už několik klipů a další už klepe na dveře. Tentokrát se Lucie blýskne vedle úspěšného DJ a hudebního producenta s přezdívkou Mairee a bude pořádně horko! Střihne si s ním pěkně žhavou scénu!

„Maireeho vidím poprvé a hned jsme si sedli. Myslím, že jsme stejná krevní skupina," rozvášnila se Vondráčková v rozhovoru pro CNN Prima News a prozradila i pořádné pikanterie! „Mám mu říkat takové hodně sexy věci, které bych neřekla ani šeptem a tady je najednou musím zpívat. Je to takové zvláštní, ale on má stejný smysl pro humor,“ červenala se. 

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...

Mairee je fešák na každý pád a Lucie už delší dobu sama, nabízí se tak otázka, jestli náhodou nepřeskočila jiskra. „Mně je nejlíp s mými syny. Jsem naprosto spokojená, je nám dobře a jsem ráda, že to takhle funguje, že člověk nemusí za každou cenu s někým být,“ pohřbila plamínek naděje v pár větách zpívající herečka a dodala na vysvětlenou: „V dnešní době jsou ženské samostatné. A když přijde nějaká láska, o to líp, ale nemusí, nehledám a je mi opravdu dobře!“

Lucie Vondráčková: Na 1. máj jsem úplně zapomněla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 6. 2022 • 00:47

Lenatko
----------
Oprava: místo FUJ jsi nechutná !
správně: FUJ, jsi nechutný!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.