Tajemný vzkaz Anny Slováčkové mámě: Proč mě dál trestáš?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tajemný vzkaz Anny Slováčkové mámě: Proč mě dál trestáš?!

Anička Slováčková se šla za Dádou podívat
Anička Slováčková se šla za Dádou podívat (Instagram, archiv Blesku)

Dcera Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka už má výstupů svých rodičů dávno dost a už dříve se od nich distancovala. Po pondělní nehodě zveřejnila Anička Slováčková (26) na sociální síti velmi zvláštní příspěvek. Jde snad o tajemný vzkaz?

Je pochopitelné, že jí není příjemná ani pondělní událost, kdy její máma opět bourala se svým luxusním vozem. Kolem sedmé hodiny večer se objevila v domě rodičů, zřejmě chtěla zjistit, jaká je situace. Nepřišla sama, ale v doprovodu fešného přítele.

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi

Video se připravuje ...

Včera ráno pak na sociální síť přidala tajemný vzkaz. Nahrála tam svou píseň s názvem Zrcadla a přidala i její text, který není zrovna optimistický. „Mám toho dost, proč dál mě trestáš,“ zpívá například. „Závislosti neporazím,“ stojí pak v další části písničky. Proč Anička přidala na Instagram právě tuto písničku a co tím chtěla říct, nijak nevysvětlila. Možná ale vystihovala její aktuální náladu a pocity z toho, co v posledních dnech její rodina kvůli mámě Dádě prožila.



Přečtěte si
-bello-
26. 5. 2022 • 23:46

Anička, Anča má docela ránu. ať se na tu fotku podívá , no a jinak si myslím, že by měla už sklapnout a mámu nekomentovat. Neřekla bych , že nutně musí !
Nebaví mě už to její předvádění se.

AHel
26. 5. 2022 • 13:05

Také si myslím, že by slečna Anna se už měla přenést přes své rodiče a žít si svůj život. Za své rodiče nikdo nemůže, tak nevím, proč si z toho dělá hlavu. Ať poprosí otce, ať jí zase daruje nějaké peníze a za ty si koupí malou kavárničku, kterou bude provozovat a večer tam zpívat. To by mi k ní sedlo a bude mít takový pracovní kolotoč, že nic jiného nestihne.

majka60
25. 5. 2022 • 15:22

Lituji Aničku, protože si prošla zlou nemocí a ještě toho zlého má málo a to díky rodičům. Dáda bude lhát i když byla natočena v jakém byla stavu. Hned jsem si vzpomněla na nebohou I.B. Nechápu takové lidi, jsou zdraví, mají úspěšné děti,mají prachy a přesto musí dělat takové vylomeniny?!?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.