Kubařová je ve filmu Prezidentka k nepoznání: Proměna v šedou myš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kubařová je ve filmu Prezidentka k nepoznání: Proměna v šedou myš!

S Jurajem Lojem tvoří herečka sehranou dvojku.
S Jurajem Lojem tvoří herečka sehranou dvojku. (Foto Bioscop.cz, ara)

Za sebou má Veronika Khek Kubařová (34) nespočet rolí vtipných a krásných žen, princezen či královen. V novém filmu Prezidentka se však oblíbená herečka proměnila v naprosto nevýraznou šedou myšku jakožto asistentku hlavy státu.

Obyčejné brýle, drdůlek, naprosto nudné oblečení a oddanost prezidentce je hlavní charakteristikou Veroničiny postavy. Kostyméři a maskéři tak jednu z nejhezčích českých hereček museli tak trochu zošklivit. „Pár lidí na place mi řeklo, že mě nepoznalo, to jsem měla radost!“ řekla Veronika se smíchem s tím, že je naprosto nadšená ze spolupráce se slovenským krasavcem Jurajem Lojem (38), jenž ve filmu hraje poradce prezidentky. „Jsme taková komická dvojka a navzájem se špičkujeme,“ popsala Kubařová, která se s Jurajem setkala před kamerou poprvé.

Prezidentka Ani Geislerové nosí šaty od Tatiany Kovaříkové

Video se připravuje ...

Na adresu fešného herce nešetřila superlativy. „Od mých slovenských kamarádek jsem věděla, že to je vážený a vynikající slovenský herec a že ho tam všichni milují. Teď už naprosto chápu proč!“ řekla Veronika s tím, že práce na novém filmu ji naprosto nadchla. Na film Prezidentka se můžete těšit v kinech od 23. června.

Veronika Khek Kubařová o plánech na dítě i o svém vlastním dětství: Dnes v 7 pádech

Video se připravuje ...

Velký zážitek z kolegyně

Nejen setkání s Lojem bylo pro Veroniku premiérou. Herečka přiznala, že i s hlavní hrdinkou v podání Ani Geislerové (46) měla před kamerou premiéru. „Já se s ní potkala poprvé a byl to pro mě velký zážitek. Aňa v roli prezidentky v romantické komedii – to je přece zcela netypické,“ řekla Kubařová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.