Psychické dno Pazderkové: Bojuju s pocitem, že končím... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Psychické dno Pazderkové: Bojuju s pocitem, že končím...

Iva Pazderková (42)
Iva Pazderková (42) (instagram, archiv)

Že je věk mnohdy zavádějící, potvrzuje spousta lidí. Dozajista mezi ně patří i herečka a komička Iva Pazderková (42), která je díky svému odhodlání posouvat si vlastní hranice inspirací pro mnohé fanoušky. Sama ale tíhu přibývajících let dle vlastních slov pociťuje.

Ve čtyřiceti se rozhodla na sobě začít makat a dávat si pořádně do těla. Dokázala tak, že na velké výzvy není nikdy pozdě a že si svou životní cestu určuje člověk sám. Iva Pazderková již dávno neboduje pouze jako herečka či stand-up komička, ale prosadila se i na soutěži Bikini fitnessa a na dno si sáhla v dobrodružné a drsné reality show Survivor.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti

Video se připravuje ...

Naskakující roky ale herečku děsí čím dál více. „Věk není jenom číslo. Já jsem úplně v depresi. Nejsem srovnaná s věkem, jsem úplně vyřízená. Každé ráno pláču před zrcadlem. Bojuju s pocitem, že končím. Statisticky jsem za půlkou. To je strašný,“ upřímně prozradila moderátorovi v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Ačkoli velké úspěchy zaznamenala právě na prahu čtyřicítky, zřejmě to nestačí. „Říká se, že po čtyřicítce to všechno začíná. Tak zaprvé to hodně bolí. A co jako konkrétně začíná? Začíná peklo, začíná konec. To není nic hezkého,“ pokračovala v hořkém monologu Iva Pazderková. Jak informoval server iDnes.cz, momentálně herečků těší především práce, po účasti v Survivoru pro změnu zase herecká.

Iva Pazderková se připravuje na Bikini fitness: Cvičím kvůli psychice!

Video se připravuje ...

Ani ve výčtu milých pracovních nabídek si ale nemohla odpustit jedovatou poznámku na vlastní účet. „Točila jsem s paní Janžurovou. Mám krásnou roli a měla jsem štěstí, že mě oslovil pan Krobot. Jmenuje se to Velká premiéra a hraju tam hodnou holku. Takže protiúkol. Jediný blbý je, že jsem tam velmi naturální. Já sice nesnáším líčení, ale je to katastrofa. Pazderková s ksichtem ve 40+ na velkém plátně. Myslela jsem si, že budu mít radost, ale jak to přišlo pozdě… Je to ke zvážení,“ dodala alespoň s úsměvem Iva Pazderková.



Přečtěte si
lollo
13. 8. 2022 • 16:26

Sice ji nějak zvlášť nemusím, ale musím říct, že jako Bikiny fitness má mnohem ženštější tělo, než Mašlíková.

rydlo
13. 8. 2022 • 14:03

To si Pazderková neuvědomuje, jak jsou ty její dva vycpané bobky na vyzáblé hrudi směšné? Se divím, že vůbec podobná fota zveřejňuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.