Posun v bouračce Patrasové: VYLETĚL I AIRBAG! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Posun v bouračce Patrasové: Oslavenec Felix vyfasoval zákaz!

Dagmar Patrasová se po nehodě zhroutila na zem.
Dagmar Patrasová se po nehodě zhroutila na zem. (archiv Blesku, Aktu.cz)

Dáda Patrasová (66) opět bourala! To, že byla za volantem ona, potvrdil Aha! její manžel Felix Slováček, který v autě seděl na místě spolujezdce a právě včera oslavil 79. narozeniny. Herečka jejich černou káru narvala do betonové zábrany s dopravním značením a štrejchla zaparkované auto.

Muzikantovi včera bylo 79, dnes má saxofoninsta své narozky oslavit, takže horší dárek od své manželky snad ani nemohl dostat. Očitý svědek pak ještě poslal dva snímky těsně po nehodě, kde je auto krátce po nárazu do betonové zábrany a Dáda s Felixem a vyšetřujícími policisty.

Patrasová a Slováček bourali: Narazili do stojícího vozu a betonového zátarasu

Video se připravuje ...

„Dáda byla v autě sama. Naštěstí se jí nic nestalo. Teď je z toho, k čemu došlo, zničená,“ řekl Felix. „Víc vám neřeknu, policie mi dala na informace jasné embargo,“ doplnil muzikant, který v den nehody slavil narozeniny k zákazu, který vyfasoval od policie.

Trefila beton

„Řidička nabourala do zaparkovaného auta a následně do betonových zábran. Odmítla se podrobit dechové zkoušce. Oznámení o nehodě jsme přijali 14.45,“ řekl policista Jan Daněk. Co se přesně stalo, že herečka neukočírovala auto kousek od jejich domu na Vinohradech, je zatím zahaleno tajemstvím. Stejně tak i to, proč Dáda na místě odmítla dechovou zkoušku...

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video se připravuje ...

To, že dostane Dáda pokutu, je víc než jasné. Ve správním řízení to může být až 50 000 korun. Nejspíš přijde i o papíry, které jí nedávno vrátili. Drahá bude i oprava auta. Podle odborníků je škoda na mercedesu minimálně 250 000 korun: světla, chladič, airbag a další. Oprava takového vozu a náhradní díly nejsou levné...

 



Přečtěte si
milan59
28. 5. 2022 • 08:14

Tak to je MAZEC - Dáda Patrasová (66) opět bourala! To, že byla za volantem ona, potvrdil Aha! její manžel Felix Slováček, který v autě seděl na místě spolujezdce a právě včera oslavil 79. naro­zeni­ny..­....­....­....­..A pak se dočítám,že - „Dáda byla v autě sama. Naštěstí se jí nic nestalo. Teď je z toho, k čemu došlo, zničená,“ řekl Felix. ..........Hmm tak kdepak je ten tkzv. ZAKOPANÝ PES = PRAVDA !!!

Eva Korotvičková
26. 5. 2022 • 00:59

Zátaras tam byl nový?Manžel o ní měl pečovat posledních sedm let.Stejně pije kvůli ostudě do které jí dostal on.

zlobit
25. 5. 2022 • 10:05

Řídit ji dovolil proto, že on toho měl v sobě víc, jinak by s ní nejel.

zlobit
25. 5. 2022 • 10:04

Felix musel bít v sobě víc než Dáda, když si k ní sedl do auta a jeli společně. Nebo jí to snad dělá schválně, aby ji "zlikvidoval"?

Alva
25. 5. 2022 • 09:10

Tak tak nabourat, to mluví za vše.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.