Už toho má dost! Felix zase bez Dády? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Už toho má dost! Felix zase bez Dády?

Dáda Patrasová už v tom zase lítá
Dáda Patrasová už v tom zase lítá (Martin Hykl)

Čerstvý majitel Gef Music Award s dovětkem „brilantní český klarinetista, saxofonista, hudební skladatel a dirigent" slaví dnes 79. narozeniny! Na oslavu si počká do zítra, kdy s přáteli posedí patrně i nad dobrým vínkem. No... a Dáda u toho asi zase nebude.

Je to zhruba týden, co prosákly informace o tom, že Dáda zase začala nekontrolovaně pít, a to poté, co se ukázalo, že byl Slováček na přebírání ceny v italském městečku jako stvořeném pro romantiku bez manželky. 

Felix Slováček: Popsal, jak si představuje nádhernou lásku

Video se připravuje ...

Jak sám potvrdil hudebník Aha! ještě na letišti v den návratu: „To nešlo, aby jela se mnou Už v tom zase lítá. Byla by to ostuda. Vždyť ona ani neví, kam jsem jel. Situace se zatím nezměnila a nepohnul s ní ani fakt, že jestli by si Slováček od Patrasové (66) skutečně k narozeninám něco přál, bylo by to, aby sekla s pitím  jednou provždy. „Ona moc dobře ví, co bych chtěl. A já to nebudu zveřejňovat,“ snažil se být sice taktní, ale bylo zřejmé, co má na mysli. 

Škoda, po návratu Slováčka od Gelemové (38) zpět do rodného hnízdečka to vypadalo velmi nadějně. Manželé vrkali jako za mlada a měli velké plány! Netrvalo dlouho a vše je ve starých kolejích. „Je to vlastně stejné, jako kdyby nikdy žádná ta paní výtvarnice nebyla. Jsme spolu, je nám fajn. Dáda chlastá, já pracuju,“ dodal Felix bez s nadhledem. 

Patrasová slavila narozeniny: Italského milence si nechám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.