Přítel Bohdalové Focko je ve vazbě: Poslední společné schůzky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Přítel Bohdalové Focko je ve vazbě: Poslední společné schůzky

Jiřina Bohdalová a Ľubomír Focko na festivale v Karlových Varech
Jiřina Bohdalová a Ľubomír Focko na festivale v Karlových Varech (Foto: P. Machan, M. Pátek)

Nebyla společenská akce, kam by nedorazila Jiřina Bohdalová (91) v doprovodu svého přítele Lúbomíra Focka (68). Poslední dny na svobodě ji podpořil na pohřbu, vystrojil jí oslavu narozenin či ji doprovodil na osmdesátiny kapelníka Olympiku Petra Jandy. Teď spolu najaký čas nikam nevyrazí...

Poslední měsíc nejspíš netušil ani bohatý podnikatel Focko, že jeho dny na svobodě jsou sečteny. Zatímco si užíval společnosti legendární herečky, policie už shromažďovala indicie a důkazy, aby zahájila vyšetřování v kauze zmanipulovaných zakázek Správy úložišť radioaktivních odpadů. Miliardáře označují policisté v interních vyšetřovacích dokumentech za hlavu celé skupiny... O ničem z toho neměla slavná herecká legenda ani tušení.

Takhle Bohdalová slavila 91! Se Stašovou, Zelenkou, Dejdarem a dalšími!

Video se připravuje ...

Dokonce se několik dní nedozvěděla, že její přítel je ve vazbě. To jí oznámila až redakce Seznam Zpráv, když herečku požádala o komentář. „Jiřina teď volala několika známým a ptala se jich, jestli něco nevědí o Lubošově zadržení. A o co vůbec v té kauze jde. Moc tomu nerozumí, a hlavně to nechápe, vždy měla svého přítele za slušného podnikatele,“ svěřil Aha! člověk blízký Jiřině Bohdalové. Na Focka byla uvalena vazba z důvodů uvedených v § 67 písm. b), c) tr. řádu – tam se mimo jiné píše, že existuje důvodná obava, že osoba uprchne nebo se bude skrývat, bude působit na dosud nevyslechnuté svědky nebo spoluobviněné nebo opakovat trestnou činnost, pro niž je stíhána... Fockovi podle všeho může hrozit 8 let za mřížemi.

Smrt osobností Mládkové a Uzla. Vyhlásí Putin válku? A Bohdalka slaví 91!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.