Idylka v troskách! Arichteva přiznala drsnou realitu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Idylka v troskách! Arichteva přiznala drsnou realitu

Veronika a Biser spolu budou už deset let
Veronika a Biser spolu budou už deset let (Profimedia)

Herečka Veronika Arichteva (36) zahájila dovolenkovou sezónu a vzala syna Luku (1,5) poprvé k moři. Asi očekávala trochu klidnější průběh a víc odpočinku, kterého se jí zatím příliš nedostalo.

První karambol nastal už v letadle. „Jeden by řekl, že když letíte v noci, že když dítě vzbudíte ve 23, že se za ty 3 hodiny do vzletu unaví a pak bude hnípat až do hotelu,“ napsala Arichteva na své sociální sítě a doplnila dokumentací, kdy Luka leze mezi sedadly. „To by jeden řekl špatně, no. Usnul 15 minut před přistáním, takže ho celý prořval. Já skoro taky,“ dodala na závěr s humorem.

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou

Video se připravuje ...

Když se konečně dostali do finálové destinace a na hotel, Veronika už viděla samu sebe v pohodlné houpací síti. Ale opět byla na omylu. Syn se rozhodl prozkoumat okolí. Nicméně pak se i s manželem Biserem Arichtevem (45) dočkala vytouženého klidu. Luka totiž usnul. „A myši maj pré. Nebo kalíšek, oběd, klid, ticho, prostě se maj,“ zakončila Arichteva.

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
21. 5. 2022 • 09:41

Rozumná máma si vybere let s odletem přes den, ne v noci,ale zase by nebylo o čem psát a naštvání byli všichni v letadle, nedivím se.

Uživatel_5348500
20. 5. 2022 • 20:20

To je fakt, že malé děti nepatří do letadla za každou cenu, rodiče chtějí letět, tak ´musí s sebou brát děti , které z toho stejně nic nemají a rodiče taky moc ne. Zažila jsem 4 hod. let na Kanáry v zimě, kde vedle mě měli cca 2 měsíční mimino, které celou cestu brečelo, za týden letěli zpět, naštěstí seděli jinde. Opravdu špatný zážitek a tak malé děti nemají nikam jezdit, nejlíp je jim doma.

Dianthos
20. 5. 2022 • 15:13

Také je mi líto těch cestujících v letadle. Tak malé děti by neměly létat společně s cestujícími. Oddělená místnost v 1. třídě by to řešila. Dítě by nebylo rušeno a mělo by šanci normálně spát.

AHel
20. 5. 2022 • 12:23

Malé děti nemají v letadle co dělat. Kdo je zvědavý na řev dítěte po celou dobu letu, vím jak je to obtěžující, 20 min. lze vydržet ale celý let, buď přehání a nebo je to bezohlednost. My to řešili s dětmi autem a k moři jsme jeli i více než dva dny. V pohodě byly hlavně naše holčičky a nakonec i my. Více se zastavovalo u hřišť a v hezké přírodě, ale nebyl důvod k nervům. To teď ale ty rodiče neumí, všechno hned ať to stojí, co to stojí...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.