Mareš kontra David: Hitmaker ztrapněn kvůli výnosnému kšeftu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mareš kontra David: Hitmaker ztrapněn kvůli výnosnému kšeftu!

Michal David
Michal David (Foto CNC - Pavel Machan, Marek Pátek)

Leoš Mareš (46) je vtipálek každým coulem. To předvedl i na svém koncertě ve vyprodané O2 aréně, kde si vzal na pranýř zpěváka Michala Davida (61) a jeho nejnovější spolupráci s nejmenovaným obchodním řetězcem, který rozhodně na nějakou tu kačku hledět nemusí.

Mareš chtěl nejspíš své fanoušky pobavit, jak má ve zvyku. Na pódiu začaly blikat světla a znít tóny hitu Nonstop od Michala Davida. Leoš ale originální text zaměnil za ten, který všichni známe z reklamy. „Kompot, nesu vám kompot a cena nízká, tam musí být," rozjel to Mareš.

Michal David po dvou letech oslaví 60: Konečně jsem zase v kondici! Zhubnul 15 kilo!

Video se připravuje ...

I když to Michal mohl brát jako urážku, vzal to s nadsázkou. „Psal Michal včera a říkal mi: Díky za reklamu,“ svěřil se moderátor pro eXtra.cz.

Michal David, jak ho neznáte. Poprvé jako herec a hned v několika rolích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
neznalek88
21. 5. 2022 • 10:49

Sice Mareše nemusím, ale v tomto mně mile překvapil, že poukázal, jak si naše celebrity samou nenažraností nestydí přijít k penězům. David se prezentuje jako úspěšný zpěvák a skladatel, tak ať se toho drží a neztrapňuje se v nablblých reklamách na kompoty. A navíc cena kompotů, už není vůbec nízká.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.