Válka moderátorek! Janečkovou rozběsnila Písařovicová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Válka moderátorek! Janečkovou rozběsnila Písařovicová

Daniela Písařovicová naštvala Ester Janečkovou.
Daniela Písařovicová naštvala Ester Janečkovou. (Blesk)

Vlídná tvář z Pošty pro tebe a Sama doma se umí mimo obrazovky pořádně rozohnit! Ester Janečkovou (49) zvedlo ze židle chování moderátorky Daniely Písařovicové (43) a na sociálních sítích pro ni zveřejnila ostrý vzkaz.

Daniela měla v DVTV hosta Czeslawa Waleka (47) z organizace Jsme fér, která usiluje o manželství pro všechny. Ester jako známá podporovatelka menšin se na rozhovor těšila. „Měla jsem velikou radost, že dostane prostor v médiích právě na Mezinárodní den boje proti homofobii a transfobii. Hnutí Jsme fér, jehož je Czeslaw ředitelem, usiluje o manželství pro všechny. A já s nimi usiluju o totéž,“ prohlásila Janečková.

Ukrutná bolest moderátorky Ester Janečkové (49): Opustili ji synové!

Video se připravuje ...

To, co na obrazovce viděla, a hlavně slyšela, ji ale zklamalo. „Vím, že je velmi náročné být nestranná. Ale ty jsi, Danielo, byla velmi útočná,“ napsala Ester na sociálních sítích. „A já jsem ten odsudek v tvém projevu, Danielo, bohužel intenzivně cítila. Je mi to moc líto... Díky, Czeslawe, byl jsi statečný,“ neubránila se Janečková emocím. Písařovicová nechala její vzkaz bez odpovědi...

Striptér v Inkognito rozdivočí Bezděkovou a Písařovicovou!

Video se připravuje ...

Sestra lesba, synovec gay

Moderátorka Pošty pro tebe podporuje rovnoprávnost homosexuálů nejen proto, že její sestra žije v domácnosti s partnerkou, ale také kvůli homosexuálnímu synovci Filipovi (†14), který se v roce 2014 oběsil. „Dnešní svět je naprosto plný předsudků a nenáviděnosti k určitým skupinám lidí. To mě hrozně štve a přeji si, aby to tak nebylo, aby se se všemi lidmi zacházelo stejně a aby moje smrt aspoň trochu napomohla k veškeré rovnoprávnosti všech lidí na zemi,“ napsal Filip v dopise na rozloučenou.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.