Dědictví po herci Josefu Abrhámovi (†82): Miliony přepsal na syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dědictví po herci Josefu Abrhámovi (†82): Miliony přepsal na syna!

Josef Abrhám se synem Josefem
Josef Abrhám se synem Josefem (archiv Blesku)

Tušil, že se blíží konec jeho dnů! Slavný herec Josef Abrhám (†82) nečekal a po loňské smrti manželky Libušky Šafránkové (†68) přepsal majetek na svého syna Josefa (46). Ať už šlo o dům v pražských Záběhlicích nebo podíl z dědictví po své ženě. To dělalo 6 182 219 Kč.

Podle informací deníku Aha! se Abrhám také před smrtí vypořádal se svojí starší sestrou Boženou alias Bocou Abrhámovou (87). Překladatelka a redaktorka byla před lety společně s bratrem majitelkou jedné třetiny a později jedné pětiny tzv. Abrhámovy cihelny v Kunovicích (celkem měla v době prodeje pět vlastníků). Oba do ní investovali nemalé peníze a Josef byl do konce svých dnů své sestře za výraznou pomoc s cihelnou vděčný. Jak přesně se s ní vyrovnal, zatím ale není jasné.

Veronika Žilková o smrti Josefa Abrháma (†82): Je to krásná zpráva!

Video se připravuje ...

Zastupoval ho syn

Když se loni řešilo dědictví po Libuši Šafránkové, těžce nemocný Abrhám učinil rozhodnutí – vše, co měl dostat po milované manželce, rovnou nechal přepsat na potomka. Dědictví zahrnovalo vilku v Záběhlicích, auto Škoda Fabia i čtvrtinu pozemků v obci Lomnice u Tišnova. Mladý Josef tatínka u notáře zastupoval, sám herec už byl na pokraji svých sil. A to již dříve na Abrháma ml. přepsala jeho maminka Libuše rodinný dům ve Šlapanicích u Brna, z něhož ještě dříve vyplatila svoji sestru Mirku Šafránkovou-Drozdovou (63).

Rozhodl se sám

Podle informací deníku Aha! byl Josef Abrhám v době řešení dědictví svéprávný, ale plnou mocí pověřil syna, aby sám vše vyřešil.

Režisér Zelenka o Josefu Abrhámovi (†82): Uměl dělat humor bez vulgarit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
19. 5. 2022 • 23:23

A proč deviantní bulvár informuje o takových věcích?Není to náhodou pouze rodinná záležitost?

Inka
19. 5. 2022 • 06:27

Pravý a nefalšovaný hnus ! To opravdu není o čem v bulváru psát ?! 👎👎👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.