Kritika vítězství Martiny v Peče celá země: Porotci se brání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kritika vítězství Martiny v Peče celá země: Porotci se brání!

ČT reagovala na kritiku vítězky Peče celá země.
ČT reagovala na kritiku vítězky Peče celá země. (ČT)

Už nešlo mlčet! Česká televize musela zaregovat na velkou kritiku vítězství Martiny Kynstlerové (31) z Přerova v druhé řadě show Peče celá země. A k vyjádření použila porotců soutěže Josefa Maršálka (40) a Míši Landové (47). Ti se teď snaží lidem vysvětlit, že vítězku vybrali oni sami a nikdo je k tomu nenutil. A také to, že hodnotili vždy výkony z jednotlivých dílů.

Objevily se totiž i takové komentáře, že ČT si vítězku vybrala sama dopředu a porotci jen tlumočili to, co jim někdo zadal. Hodně lidí pak kritizuje fakt, že další finalistky Lucie Dvořáková (26) a Jana Pokorná (26) byly po celou dobu soutěže daleko lepší, než vysmátá a hubatá Martina. „Výsledky hodnotí pouze porotci, tedy já a Josef. Hodnotíme vždy každý díl samostatně bez ohledu na úspěchy či neúspěchy soutěžících v kolech předchozích,“ napsala v prohlášení cukrářka Míša Landová.

Peče celá země - jaké bude poslední pečení ve finále? Kdo vyhraje?

Video se připravuje ...

Josef se pak snažil vysvětlit to, proč jako vítězku po finálovém natáčení vybrali právě Martinu, která přitom dělala spoustu chyb. „Martina ukázala, že štěstí přeje připraveným. Finálový dort zvládla s grácií a v časovém limitu, její čokoládová bonboniéra byla nápaditá a robustní a nakonec technická Aljaška, byť skončila jako druhá, byla splněna,“ prohlásil Maršálek. Martina mezitím poskytuje po vítězství rozhovory a snaží se usmívat na všechny strany, byť jí kritika mnoha diváků trápí.

Landová: zvládla všechny tři úkoly

Landová v prohlášení ČT přiznala, že v posledním kole byly všechny dámy vyrovnané: „Martina zvládla všechny tři úkoly. Dokázala si velmi dobře zorganizovat čas a vybrat vhodné recepty pro osobní i kreativní výzvu tak, aby byly zajímavé a zároveň nepřecenila svoje možnosti.“

Peče celá země: Plněný chléb - komu se to tentokrát nevydaří?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
24. 9. 2023 • 19:05

Jen pekla, vám nevadí, ,, ta, která to sem má daleko, přesto chce být stále zvána, i když v zákulisí soutěžící pomlouvá a navádí jednoho proti druhému? Takovej fuj tajxl by vám měl vadit! Tahle paní dělala, co mohla a dělala to dobře! A nenažranej Kopta, který se ještě chlubil, že si to potom odnáší domů a všechno sežere, to je také v pořádku!! Jako průvodce pořadem, měl stále ruce na svém pupku a užíral všude!

kuropatka
10. 10. 2022 • 00:31

Neni jedno ,kdo vyhrál? Stejně ani jeden nevařil u hraběnky jako Sofi takže by ta jídla stejně nebyla chutna

p3p3
19. 5. 2022 • 05:38

Nevím, co všechno pro to musela udělat, aby zlomila porotce. Pečení to nebylo! Byla jen jednou pekařkou a to kvůli nesmyslným surovinám, které chutnali pouze Maršálkovi. Ten měl při rozhodování hlavní slovo. Nevím, co vedlo k tomu jen dva porotce, kdyby byli tři, tak by to bylo lepší, mohlo by se hlasovat. A potom, jeden šoker na tři kuchařky a velké dorty je málo, proto jim to tak ztěžovalo práci. Martina nesplnila navíc zadání, dort byl na podložce.....-)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.