Drsná srážka s realitou! Kdybych jen tušila, naříká Bagárová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drsná srážka s realitou! Kdybych jen tušila, naříká Bagárová

Monika Bagárová s Ruminkou
Monika Bagárová s Ruminkou  (Instagram)

Monika se jen tak nevdá! Mach se vyjádřil jasně, že dá raději peníze dětem z děcáku. To ale není jediná rána, se kterou se musí vyrovnat. Druhá jí zbyla po trhání osmičky. Kdyby prý dopředu tušila, jak to bude bolet, tak do toho nejde.   

Mladá krásná zpěvačka teď úplně nemá důvod k úsměvu, spíš počítá hodiny, aby si mohla vzít další prášek proti bolesti. Trhání osmičky jí úplně vyřadilo z běžného kolotoče okolo malé dcery (2). 

Monika Bagárová: Na fotkách vypadá skvěle, ale na mole je nemehlo!

Video se připravuje ...

„Poslední osmička je venku. Byla to docela sranda, nasmáli jsme se jako vždycky. No ale teď už bych si asi raději fakt lehla,“ svěřila se Bagárová na svém Instagramu hned po zákroku. Jenže ukázalo se, že to zas taková sranda není. Záhy na sociální síť připsala lamentující zprávu: „Kdybych jen tušila, že to vytržení osmičky bude potom tak bolet, to bych asi fakt nešla!“ 

Náladu jí alespoň trochu zlepšují zprávy od jejích sledujících, ty jsou plné podpory a rad, jak si ulevit od bolesti. „Vy všichni, co vás tu mám, jste nejlepší na světě. Fakt že jo. Tolik zpráv tu mám od vás, radíte mi, co na bolest, píšete mi vaše zkušenosti a příběhy. Já si toho moc vážím, i když nemůžu všem odepsat. Já si vaše zprávy čtu. A ještě jedna věc. Moc mě těší, že se společně s vámi můžu radovat z Ruminky. Jsem šťastná, že i vy máte úsměv na tváři,“ poděkovala za podporu v komentářích. 

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mika
5. 7. 2022 • 13:52

mně také vytrhli zub, proč o tom nepíšete????? ach jo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.