Mnoho povyku pro nic! Seriálové hvězdy se ukázaly jako... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mnoho povyku pro nic! Seriálové hvězdy se ukázaly jako...

Mnoho povyku pro nic
Mnoho povyku pro nic (oto ND/Martin Špelda, ČT, FTV Prima, TV Nova, Zdeněk Sokol)

Fantasmagorickou podívanou pro diváky připravila odcházející šéfka činohry Národního divadla, režisérka Daniela Špinar (42). Na jevišti Stavovského divadla nastudovala Shakespearovu komedii Mnoho povyku pro nic v razantní úpravě plné seriálových hvězd změněných k nepoznání

Komediální žánr a děj zasazený do italského městečka, kde po období bojů přichází čas veselí, přímo vybízejí k radostným proměnám. Hvězdy z oblíbených seriálů tak na scéně Lucie Škandíkové a v kostýmech Lindy Borárosové dovádějí ve zlatých kombinézách, nápaditých parukách i kostýmech ze zvířecí či pohádkové říše.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

Pro mnohé diváky je překvapivé i obsazení ústřední milenecké dvojice. Zapřisáhlého starého milence Benedika hraje Robert Mikluš (39), známý divákům České televize jako strážmistr Topinka, a role věčně nabroušené a hašteřivé Beatrice se zhostila Lucie Polišenská (35) neboli chovatelka žiraf Eliška z primáckého ZOO. „Hledáme možnosti, jak to dnes uchopit, aby to bavilo nás i diváky. Ale co si budeme povídat, láska je prostě mocná čarodějka v jakékoli době,“ říká Polišenská. „Naším úkolem není něco posouvat, ale hrát postavy tak, aby to v divácích rezonovalo. Výkladem, stylem, ztvárněním,“ vysvětluje Mikluš. 

V dalších rolích můžete vidět také bývalé parťáky ze seriálu Polda Davida Matáska (59) a Igora Orozoviče (37). A dále např. Sašu Rašilova (49) alias doktora Tomáška ze seriálů Modrý kód a Sestřičky či Otíka z novácké Ulice Filipa Rajmonta (44) jako jednoho ze dvou zlatých amorků.

Marie Rottrová porazila covid: Oslava 80. narozenin bude, ale bez syna! Uvázl v Kanadě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.