Vyšla kniha o šéfce Vogue Anně Wintourové: Salát za dvojáka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyšla kniha o šéfce Vogue Anně Wintourové: Salát za dvojáka

Annu Wintour poznáte za jakékoliv situace ve slunečních brýlích a krátkém mikádu.
Annu Wintour poznáte za jakékoliv situace ve slunečních brýlích a krátkém mikádu. (profimedia.cz)

Že je náročná, marnivá a vrtošivá, to se všeobecně ví. Kdekdo zná filmový hit Ďábel nosí Pradu (2006), který je v podstatě o ní. Anna Wintourová (72), šéfka módního magazínu Vogue, má své posedlosti, úzkosti i bloky. V nové knize Anna: The Biography, která právě vyšla, se dočteme třeba o tom, že zásadně obědvá caprese bez rajčat.

Že už to pak není caprese, jí je úplně fuk, prostě si to tak objedná a ještě lehce vylepší. Stojí to pak nekřesťanských 77,33 dolarů (1840 korun)! Klasický salát caprese má tři základní ingredience – mozarellu, rajčata a bazalku, doplněné olivovým olejem, případně černými olivami. Guru světové módy ale místo rajčat žádá středně propečený steak. Bizarní, ale proč ne… Anna nesnáší zeleninu.

Tragické osudy modelek: Divoký život, hořká smrt. Smutný konec tří půvabných supermodelek

Video se připravuje ...

Když její zahradní architektka doporučovala obrovský pozemek vylepšit záhony se zeleninou, poslala ji do háje. Mimochodem ono vylepšené caprese si nechává posílat z restaurace The Palm v newyorské čtvrti Tribeca. „Druhý asistent přinese jídlo do přípravny, přeloží na talíř, který má ráda Anna, a servíruje do její kanceláře. Talíř z The Palm se zabalí a pošle zpět. Neumytý,“ popisuje v knize autorka Amy Odellová. Životopis má 430 stran a Amy vyzpovídala 150 osobností, aby o Wintourové vyprávěli.

Samsung Vogue Box: Speciální edice Samsungu Galaxy S10

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.