ŠOK PRO DIVÁKY: Trumf kritizované Martiny z Peče celá země | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

ŠOK PRO DIVÁKY: Trumf kritizované Martiny z Peče celá země

Je dobojováno!
Je dobojováno! (ČT)

Je rozhodnuto, druhou řadu televizní show Peče celá země vyhrála rozesmátá a hubatá Martina Kynstlerová (31) z Přerova. Přesně ta Martina, která to v posledních týdnech a zvláště po semifinále schytávala od mnoha diváků, kteří nerozdýchali její postup do finále. Právě ona je teď nejúspěšnější pekařkou druhé řady.

O titul bojovaly také Lucie Dvořáková (26) z Kupařovic na Brněnsku a Jana Pokorná (26) z Horních Dubňan na Znojemsku. Porota ale dala přednost Martině, která i ve finále měla u svých pekařských výtvorů jisté nedostatky, ale tak nějak je dokázala svojí hubatostí a vtipem prodat.Finále druhé řady oblíbené kulinářské show sice Česká televize natáčela už loni v červnu, ale až do včerejška měla Martina problém uvěřit tomu, že to je právě ona, kdo soutěž vyhrála.

Peče celá země - jaké bude poslední pečení ve finále? Kdo vyhraje?

Video se připravuje ...

„To je něco neskutečného, čemu jsem do sobotního večera nemohla uvěřit. Až když jsem to opravdu viděla v televizi, začala jsem věřit a říkat si, že už to není jen sen,“ řekla Martina po odvysílání finále Nedělnímu Aha!. Kromě titulu nejlepší česká amatérská pekařka dostala také šek na 100 tisíc korun, díky kterému si teď může dovybavit svoji kuchyni.

To, že je terčem tvrdé kritiky od řady diváků adivaček, Martina ví. Ale přestala to řešit. „Vím, že nejsem každému sympatická, ale jde to napsat slušně, bez vulgárních slov. Ale co, je to jejich problém, když se neumí slušně vyjádřit a přijmout skutečnost, že jsem taková, jaká jsem. Ale přestala jsem je číst od 8. kola a je mi lépe, neřeším je,“ dodala včera večer v rozhovoru pro Aha!. „Martina je výjimečná tím, jak do toho šla lidsky a na nic si nehrála,“ okomentoval její vítězství porotce Josef Maršálek (40). „Přeju Martině, aby zůstala, jaká je, aby jí to sebevědomí nestouplo příliš nahoru. Aby si to pečení užívala nadále,“ dodala jeho kolegyně Míša Landová (47).

Peče celá země: Plněný chléb - komu se to tentokrát nevydaří?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
16. 5. 2022 • 10:02

„Martina je výjimečná tím, jak do toho šla lidsky a na nic si nehrála,“ okomentoval její vítězství porotce Josef Maršálek”. No ja mel za to, ze je to o tom, kdo je nejlepsi v peceni. A ze do toho ta otravna nana sla lidsky? No jeji hykani, natrasani a upistene afektovane infantilni predvadeni se nam tak lezlo na nervy, ze jsme prepinali. K nekoukani. Marsalek ji evidentne nadrzoval. Desivy

lpitriska
15. 5. 2022 • 11:21

Já na to nekoukala,ale moje mamka už několik dílů zpátky říkala,že je to tam nějaký už připravený kdo vypadne a přestala na to koukat a taky říkala,že nechápe na co tam jsou ti moderátoři ,že prý jen mektaj blbosti a není to ani na zasmání. Mace je 77 a byla znechucena průběhem

defakto
15. 5. 2022 • 08:27

... mně šokovalo , že má jenom 30 let , hádal by jsem jí tak o 20 více !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.