Podhůrský bude moderovat koně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Podhůrský bude moderovat koně

Zdeněk Podhůrský dokonce koně spoluvlastní a často je bere na projížďku.
Zdeněk Podhůrský dokonce koně spoluvlastní a často je bere na projížďku. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Zdeněk Podhůrský (46) má kšeft snů! Už dnes večer totiž bude moderovat známý milovník koní světovou koňskou show Apassionata, která bude mít premiéru v Sazka Areně!

Zdeněk Podhůrský (46) má kšeft snů! Už dnes večer totiž bude moderovat známý milovník koní světovou koňskou show Apassionata, která bude mít premiéru v Sazka Areně! „Takovou práci bych bral i častěji, než jen jednou za čas,“ přiznává Podhůrský.

„Byl jsem se podívat, když tu byli minulý rok, a ta show je bezchybná,“ tvrdí Podhůrský, který je vášnivým milovníkem koní a dokonce dva oře spoluvlastní. „I když je zima, tak s nimi párkrát do týdne ven vyjedu. A co se týká scénáře, tak jsem ho dostal včera do rukou, a určitě to bude stát za to,“ slibuje Podhůrský, kterého v sobotu a v neděli zastoupí Saša Rašilov. Show ušlechtilých koní, operních pěvců, akrobatů a spousty doprovodných efektů, kterou ve světě shlédly už více než dva miliony diváků, bude v Praze jen ode dneška do neděle, a tak na pultech pokladen už zbývají jen poslední vstupenky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.