Adele posunula vztah s milencem: Láska v domě Sylvestera Stalloneho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Adele posunula vztah s milencem: Láska v domě Sylvestera Stalloneho

Adele
Adele (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Se sportovním agentem Richem Paulem (40) to britská zpěvačka Adele (34) myslí vážně. Po roce randění proto udělali milenci další zásadní krok – začali spolu bydlet!

Novinku potvrdila sama Adele, která na Instagramu sdílela fotku, jak s Paulem stojí před luxusním domem v Beverly Hills a drží klíčky od jejich nového hnízdečka lásky. „Čas letí,“ připsala ke snímku. Dům o rozloze přes 1720 m², který navrhoval uznávaný americký architekt Richard Landry, se může pochlubit osmi ložnicemi, 12 koupelnami, velkou zahradou, bazénem, vlastní posilovnou či golfovým hřištěm. Koupě domu prý vyšla na bezmála 1,4 miliardy korun! V pořizování nemovitostí ale není Adele žádným nováčkem, v prominentní čtvrti Beverly Hills už vlastní tři další domy!

Adele na BRIT Awards udílení cen populární hudby

Video se připravuje ...

Nastěhovali se k Rockymu!

Předchozím majitelem domu byl bývalý akční hrdina Sylvester Stallone (75), který se s rodinou odstěhoval na Floridu. Sám ho koupil v 90. letech a prodat ho chtěl původně za více než 2,6 miliardy korun! Nikdo o dům ale za takový balík nestál. Legendární Rocky Balboa proto musel tak dlouho slevovat, až se v lednu chytla Adele.

TOP 5 nejlepších bojových filmů: box, MMA, trenér Eastwood, Rocky a ještě jedna klasika...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
13. 5. 2022 • 16:13

StaloneHO? Které redakční ho**-* to napsalo\|???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.