Manželka kata Pohlreicha Zdeňka: Myšlenky na sebevraždu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Manželka kata Pohlreicha Zdeňka: Myšlenky na sebevraždu

Tisková konference televize Prima pod Žižkovskou věží v Praze: Zdeněk Pohlreich s rodinou
Tisková konference televize Prima pod Žižkovskou věží v Praze: Zdeněk Pohlreich s rodinou (Marek Pátek, Pavel Machan)

Zdeňka Pohlreichová (49) je žena, kterou rozhodně nic nezlomí. Vítězství nad zákeřnou nemocí, která navíc neměla dobré vyhlídky, oslavila péčí o svou duši. Už osm let se věnuje ezoterice a duchovnu, které jí vrátily životní sílu v té nejčistší podobě. Podělila se však i o kruté momenty plné beznaděje a smutku, kdy dokonce pomýšlela i na to, že ze světa dobrovolně odejde. 

„Byla jsem totální materialista a perfekcionista. Myslela jsem si, že všechno v téhle realitě řídím a musí to být podle mého, naprosto perfektní. Potom jsem onemocněla rakovinou a všechno se mi zhroutilo jako domeček z karet,“ svěřila se manželka kuchaře Zdeňka Pohlreicha (65) v pořadu Miluše Bittnerové na Kafeečko. 

Čtvrteční Prostřeno!: Pohlreich v kuchyni

Video se připravuje ...

Zdeňka navíc měla poměrně velký onkologický nález, lékaři jí nemilosrdně sdělili, že její prognóza není slavná, že jí zbývají tři měsíce života. V první fázi se nechtěla ani léčit, hledala alternativní směry a sžírala jí obrovská nejistota a strach. „Už jsem myslela, že to nedám, že třeba spáchám sebevraždu. Ono je to vlastně vysvobození z těch strachů. Myšlenka na sebevraždu vás drží nad vodou. Byl tam také strach o děti, o rodinu. Paradoxně, když přišla ta nemoc, začala jsem více poznávat svoji duši a sebe samu,“ popsala také.

Na naléhavou prosbu manžela se Zdeňka svěřila do péče lékařů a upustila od svého původního plánu a alternativ. Po dlouhých chemoterapiích a ozařování rakovinu porazila. Nyní je v plné síle, na nemoc tak vzpomíná zejména jako na životní zkušenost, která jí ukázala nový směr a překopala dosavadní žebříček hodnot, aby mohla žít naplněnější život.

Blesk Podcast: Očkování by mělo být povinné, myslí si Pohlreich

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 5. 2022 • 00:47

Ta echt mrcha, zneužívala okologicky nemocné.Byla reklamou na infra lampy, kde se dušovala, jak pročistí " lymfatické uzliny " a odplaví to zlé.Samozřejmě věděla, že je to podvod a přesto to dělala.A protože sama zažila strach o život, bylo hanebné, že za velké peníze pro onko lidem nabízela jiskru naděje.Takže místo nutričních doplňků k léčbě si kupovali lampu.
A to, že se jako třicetiletá nechala nafotit při souloži s 16 letým synem své kamarádky a šoupla to s ním na facebook mi přijde divný!Strašná dorota!.Polreicha vidím jen na fotce a fyzicky je mi nevolno, stačí jen jeho fotka a je z toho vlna odporu celýho těla, že až skoro na zvracení. A tak na něho cíleně nikdy nekoukám.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.