Genzer, Klepl, Sitek a spol.: Křepčili u ohně jako Masajové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Genzer, Klepl, Sitek a spol.: Křepčili u ohně jako Masajové!

Oldřich Navrátil ﷯Bob Klepl ﷯Filip Kaňkovský ﷯Geňa Genzer ﷯Dušan Sitek ﷯Ladislav Hampl
Oldřich Navrátil ﷯Bob Klepl ﷯Filip Kaňkovský ﷯Geňa Genzer ﷯Dušan Sitek ﷯Ladislav Hampl (Foto FTV Prima)

Safari ve Dvoře Králové se už od časného rána linula vůně kuřat pečených na ohni. Páni ze seriálu ZOO v čele s Richardem Genzerem (55) se převlékli za Masaje a křepčili u ohně. „Byla strašná zima, a tak jsme byli rádi, že scénář předepisoval několikavrstevné oblečení,“ přiznal herec Dušan Sitek (67).

Jako dědeček seriálového Haďáka si dokonce připravil malou soukromou choreografii, s níž režisér okamžitě souhlasil. „Všichni ze štábu se bavili, smáli se. My ne, my jsme to, co se natočilo, na monitoru neviděli,“ prozradil Sitek. Nejspíš si dnešní díl, kde zpívá a tančí, nenechá ujít, aby se taky pobavil.

Říká mu dědečku

Herci, kterého si diváci pamatují ze seriálu Policie Modrava jako majora Racka, se natáčení líbí. Panuje na něm příjemná atmosféra. „Musím říct, že se Šimonem Bilinou, kterému hraji dědečka, se mi pracuje krásně. Vždy se na ty naše společné scény těším. Hezký vztah máme i mimo kameru, říká mi dědečku a je to opravdu fajn kluk,“ dodává herec spokojeně.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

Vyučený kuchař

Ve skutečnosti má taky vnuka. Je mu 13 let, jmenuje se Patrik a moc rád vaří, peče, smaží. Dušan si cestu k herectví taky zpestřil tím, že se před studiem na DAMU vyučil kuchařem. Doma je ten, kdo se stará o spokojené žaludky, zatímco manželka zastává mužské práce.

Pecháčková šla do kalhotek

V úterním dílu čekala Míšu Pecháčkovou koupačka se sladkovodními rybami. Musela se svléknout. „Původně jsem myslela, že budu mít neopren, ale nakonec jsme točili u sladkovodních ryb a voda byla docela teplá, takže se šlo do spodního prádla,“ vzpomíná na mokré natáčení Pecháčková: „Ani jsem se nepotápěla. Dlouho se to zkoušelo na suchu a dávala jsem si pozor na vlasy, abych si je zbytečně nenamočila a nemusely se foukat.“ Šimon Bilina (26) neopren dostal. „Točili jsme to s tou větví asi dvě hodiny. Abych se dobře udržel pod vodou, dali mi rekvizitáři na tělo závaží,“ vzpomíná seriálový Haďák.

Marie Rottrová porazila covid: Oslava 80. narozenin bude, ale bez syna! Uvázl v Kanadě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.