Kuchařové natruc? Písařovicová změnila taktiku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kuchařové natruc? Písařovicová změnila taktiku

Daniela s Táňou coby kámošky.
Daniela s Táňou coby kámošky. (archiv Blesku)

Zdá se, že vztah Ondřeje Brzobohatého (39) a Daniely Písařovicové (43) se vyvíjí tím správným směrem. Oba dva se spolu dokonce už ukázali na společenské akci. Nicméně Danielu už asi začaly štvát časté výroky Ondrovi ex manželky Taťány Kuchařové (34). Jak zakročila?

Daniela moc dobře ví, jaké mediální drama se dělo kolem rozvodu Ondřeje a Taťány. Ona sama ho podporovat samozřejmě nechce a raději se nevyjadřuje. Kuchařová jí ale úplně ukradená není. Podle fotek, které teď dává Daniela na svůj Instagram to vypadá, jako kdyby chtěla s blondýnkou „soupeřit“.

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...

Dřív byla půvabná moderátorka zastánkyní přirozené krásy. Sdílela na svém profilu fotky bez make-upu, neodhalovala se a ani se nenakrucovala před kamerou. Nyní ale začala své fanoušky zásobovat upravenými fotkami, kde je krásně nalíčená a v nádherných róbách. Proč najednou ta změna?

Kuchařová podobné fotky přidává v jednom kuse a nebojí se jít ani do spodního prádla. Na tuhle metu se zatím Písařovicová nedostala, ale pokud to takhle půjde dál, nejspíš to je jen otázka času.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.