Mottlová ukázala vše: Nahá před zrcadlem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mottlová ukázala vše: Nahá před zrcadlem!

Bára Mottlová si koupila domeček se zahradou.
Bára Mottlová si koupila domeček se zahradou. (Blesk)

Herečka Bára Mottlová (35) se netají tím, že miluje svou postavu a celkově samu sebe. Proto taky moc ráda provokuje ať už v odvážných outfitech nebo ve spodním prádle. Teď ale tuto svou zálibu posunula na další úroveň a fanouškům nedala příliš prostoru pro představivost.

Bára se objevila dokonce i v časopisu Playboy, takže je jasné, že své ženské zbraně dává ráda na obdiv. Nedávno ale zašla, pro některé, možná až příliš daleko. Vyfotila se nahá před zamlženým zrcadlem v koupelně.

Bára Mottlová se toho nebojí

Bára Mottlová se toho nebojí

Foto Instagram

Playmate Bára Mottlová hlásí rozchod s přítelem: Jaký byl důvod?

Video se připravuje ...

Na tom bylo navíc anglicky napsané „Mám se ráda“. I když se tomu těžko věří, Mottlová je momentálně bez partnera, takže si nejrůznější mužské lichotky užívá. Sama aktivně ale nikoho nehledá. Od rozchodu s modelem Josefem Kůrkou (30) uběhlo sice už několik měsíců, ale ona si chc zřejmě užívat čas sama se sebou.

Bára Mottlová: Více hraju komické fifinky, snad budou i vážné role

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
7. 8. 2022 • 22:11

Měla by se zamyslet nad tím, proč je sama a přitom se sama chválí kudy chodí. Asi ne každý chlap snese takové vyzývavé chování a sbírku expartnerů. A to ještě o plno z nich nevíme. To půl roku snese jenom někdo jako Soukup, kterému jde o pozornost médií. A pak konečná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.