Nelítostná rána mezi oči pro Bagárovou: To myslí Mach vážně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nelítostná rána mezi oči pro Bagárovou: To myslí Mach vážně?

Monika Bagárová a Makhmud Muradov
Monika Bagárová a Makhmud Muradov (instagram.com)

Monika Bagárová (27) a Makhmud Muradov (32) po bouřlivém rozchodu zase vrkají. Okolí netrpělivě očekává další posun ve vztahu. Monika se svěřila, že by chtěla dalšího potomka a padla i slova o vdávání. Na veselku má ale Muradov poněkud jasný názor. 

Bagárová by byla bezpochyby nádherná nevěsta, Muradov ji ale v bílém vidět netouží. Svatba je pro něj zbytečné vyhazování peněz. „Ne, my máme krásný vztah i bez papíru. Nepotřebuju se ženit jenom kvůli tomu, abych bral Moniku jako svou ženu. Mám ji rád, mám rád i naši malou dceru, na tom se nic nezmění. Peníze, které by ta svatba stála, dám radši dětem z dětského domov,“ odpověděl zcela hbitě na otázku deníku Sport, zda se náhodou už něco nechystá. 

Monika rozhodně nechce zůstat jen u jedné ratolesti. Teď chce určitě ještě chvíli počkat a užívat si Ruminu, které jsou teprve dva roky, ale měla-li by se naplnit její nedávná slova, nebude trvat tak dlouho a pod srdcem bude nosit další dítě. „Ráda bych to stihla do třiceti,“ řekla totiž v jednom Instastories. Vzhledem k tomu, že letos v létě oslaví 28. narozeniny, jí už mnoho času na splnění závazku nezbývá. 

 



Přečtěte si
Eva Korotvičková
16. 5. 2022 • 00:05

To jsou jen výmluvy.

amej
15. 5. 2022 • 16:43

Myslím, že může být ráda, že s ním v manželském svazku není. Muslimské zákony nejsou pro ženy příznivé. Jednou to evidentně ocení.....

Kosodrevinka
15. 5. 2022 • 15:48

Ona nemusí konvertovať, deti muslimov ale MUSIA byť muslimovia, kto-vie, či malá Rumie je m.,
O čom sa tak rozprávajú, veď žiadny spoločný záujem...Monika je mladá ešte a život je o dvoch,nie o čakaní na Uzbeka a nemať žiadnu istotu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.