Těhotná Burešová chce krevní testy: Kvůli otcovství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotná Burešová chce krevní testy: Kvůli otcovství?

Eva Burešová
Eva Burešová  (archiv Blesku)

Pro herečku a zpěvačku Evu Burešovou (28) je rodina posvátná. Stejně jako pro jejího přítele, šéfkuchaře Přemka Forejta (35). Eva teď ale přišla s šokující zprávou – chce si nechat udělat krevní testy, aby měla jistotu. Ale v čem?

Burešová už na první pohled nepůsobí jako typická Češka, naopak jde znát, že se v ní míchá hned několik exotických genů. A ani ona sama neví, kam až sahají její kořeny. „Celý život bych si přála poznat, kam patřím a kde mám své kořeny. V naší rodině je to trochu komplikovanější, máme slovenskou, maďarskou krev a já vnitřně cítím, že tam bude ještě nějaké napojení na mnohem vzdálenější zemi,“ prozradila pro web ŽivotvČesku.cz

Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško

Video se připravuje ...

„Já si chci nechat udělat různé krevní testy, což už v dnešní době jde. A tam mi třeba řeknou, ano, patříte tam,“ svěřila se Eva. Krevní testy tedy s jejím těhotenstvím nijak nesouvisí a v tomto ohledu má ve všem jasno.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
11. 5. 2022 • 02:24

Nesouhlasím. Většina Romů přišla do Čech přes Maďarsko a Slovensko. Tady po válce mnoho Romů nezůstalo. I kdyby žili její předkové na českém území po tři generace, odněkud přišli. A jak víme, Romové přišli ze severu Indie. Takže kořeny, které hledá, skutečně bude mít v exotičtější zemi.

Dianthos
10. 5. 2022 • 22:59

Nečti jenom nadpisy!!

Dianthos
10. 5. 2022 • 22:57

Pokud se jí rozpadl vztah s partnerem, pokud pro něho nebyla rodina posvátná, tak tu pravou rodinu holt bude mít na druhý pokus. Rozhodně není první ani poslední.
Vzhledem k tomu, že Romové žijí v Maďarsku, na Slovensku, v Hlučíně, ale i jižněji, tak tam ten kořen na jihu nejspíš najde.
Má typické rysy a já na tom nevidím vůbec nic špatného. Naopak mě napadlo, že je hezké, jak jde příkladem. Ukazuje světu, že Romové nejsou jenom ti, kteří žijí na okraji společnosti. Že jsou nadaní, talentovaní a záleží především na nich, jaký žijí život. Evička toho hodně dokázala. Její výkon v ZOO je pěkný i herecky a hlas má krásný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.