Tohle fanynkám zlomí srdce: Co Lambora chystá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle fanynkám zlomí srdce: Co Lambora chystá?

Marek Lambora jako Janek Linhart ve Slunečné
Marek Lambora jako Janek Linhart ve Slunečné (Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, FTV Prima, instagram)

Hezoun Marek Lambora (26) před časem randil s modelkou Andreou Bezděkovou (27). Nakonec to nedopadlo a pár se rozešel. Nyní je dvojice ale opět v kontaktu. Potvrdí přísloví, že stará láska nerezaví?

Lambora má za sebou silnou fanouškovskou základnu, která s ním prožívá každý důležitý krok jeho života. Herec si toho velmi váží a i přesto, že informace ze svého soukromí na veřejnosti příliš neventiluje, udělal výjimku. „Comeback není, jsme kamarádi, máme se rádi. Je dobře, že přátelský vztah pokračuje. To se asi měnit nebude. Máme si co říct, ale žádný návrat se nekoná," svěřil se Marek pro Super.cz.

Staronový pár? Hvězda Slunečné Lambora a misska Bezděková opět spolu!

Video se připravuje ...

Je tedy stále nezadaný. Přiznal ale, že plánuje ve svém životě změnu, která se týká jeho vizáže. „Ještě v létě mám něco, kde musím mít dlouhé vlasy. Pak přemýšlím, že to ostříhám. Úplně. Nejlepší by bylo, kdyby to bylo do nějaké role. To by mi dalo odvahu to udělat,“ pronesl Marek. Jeho fanynky si přitom jeho delší upravené vlasy spojují s rolí Janka ze Slunečné. Když je shodí, pravděpodobně je to zamrzí.

Mafiánská přestřelka ve Slunečné. Lambora v ohrožení života?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.