Lucie Vondráčková: Těžký otřes mozku! Může za to Plekanec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Vondráčková: Těžký otřes mozku! Může za to Plekanec

Lucie Vondráčková vyděsila fanoušky
Lucie Vondráčková vyděsila fanoušky (Instagram, archiv Blesku)

Lucie Vondráčková (41) a Tomáš Plekanec (39) už dávno zakopali válečnou sekeru a namísto omílání starých křivd přeorientovali veškerou pozornost směrem k dětem. Lucie ale nedávno zavzpomínala na nejtěžší období v životě. Čas je sice mocný, ale bylo vidno, že na bolest ještě úplně nezapomněla. 

„Rozpad rodiny byl pro mě jako těžký otřes mozku. Tehdy se mi zhoupla půda pod nohama,“ přiznala Vondráčková v rozhovoru pro iDnes.cz. Kromě půdy se Lucii pod nohama tenkrát zhouply i miliony. Po bouřlivém majetkovém vyrovnání, které se táhlo dva roky, se ale manželství před čtyřmi lety nakonec rozvedlo a bývalí manželé uzavřeli mírovou dohodu. „Čas je skutečně mocný… Ale už bych se k tomu nevracela. Máme dobré vztahy a nakonec se vše vyřešilo. To, čeho jsem se bála nejvíc, že to ovlivní naše kluky, jsme vybalancovali. Je to pro mě taková Pandořina skříňka, kterou jsem zavřela a nazdar,“ říká odhodlaně zpěvačka. 

Lucie Vondráčková: Na 1. máj jsem úplně zapomněla!

Video se připravuje ...

Vondráčková také už dříve přiznala, že Plekancovi, který aktuálně žije s Lucií Šafářovou (34), nový vztah přeje. Situaci v pořadu Face to Face na Streamu okomentovala slovy: „Teď, jak to sleduju, tak si k sobě Tomáš vybral správně, funguje to hezky a držím jim palce. Ničeho nelituji, protože to bylo hezkých osm let." 

Štěstí na chlapy se ale, zdá se, Vondráčkové vyhýbá jak čert kříži. Od rozvodu měla několik krátkých známostí. Náhradního tátu pro kluky ale usilovně nehledá.„Nemyslím, že je třeba mít partnera za každou cenu. Umím být sama. Toho pravého ani nehledám,“ nechala se slyšet!

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
javet
14. 5. 2022 • 23:48

L.V.- Několikrát odletěla s dětma na Kubu......aby je neviděl.....

javet
14. 5. 2022 • 23:23

Těhotná byla mnohem dříve....dávno před L.Š.

javet
14. 5. 2022 • 23:13

To není pravdivé , bylo to mnohem dříve, před L.Š.

javet
14. 5. 2022 • 23:10

Ano , stále na sebe chce upozornovat. Zvláště ted , když má Pleky , radost z dalšího dítěte.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.