Mel B si šla pro vyznamenání od prince Williama: Nevzala si kalhotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mel B si šla pro vyznamenání od prince Williama: Nevzala si kalhotky!

Bývalá Spice Girl Mel B dostala Řád britského impéria.
Bývalá Spice Girl Mel B dostala Řád britského impéria. (Blesk)

Bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls nemá je zlato v hrdle, má i zlaté srdce. A za to teď britská zpěvačka Mel B (46) dostala od prince Williama (39) Řád britského impéria.

Zasloužila si ho za svou charitativní činnost a pomoc zranitelným ženám, které se staly oběťmi domácího násilí. Ostatně to na vlastní kůži zažila i Mel B, kterou dlouhých 10 let týral a citově vydíral její bývalý manžel Stephen Belafonte (46). Do Buckinghamského paláce doprovodila zpěvačku její máma Andrea. Zpovzdálí pyšně sledovala, jak před následníkem trůnu dělá Mel B pukrle. Kdyby ale jen následník trůnu tušil, že si pro vyznamenání přišla bez spodního prádla!

Módní styl Victorie a Davida Beckhamových

Video se připravuje ...

Šaty od Posh Spice

Červené šaty jí navrhla kolegyně z kapely Victoria Beckhamová (48) alias Posh Spice. Jejich cena je 28 500 Kč. „Ptala se mě: ‚Přelepíš si pod nimi bradavky?‘ Odpověděla jsem: ‚Nač se tím obtěžovat?!‘“ zamrkala a neobtěžovala se ani s kalhotkami. „Měla jsem holou p**el...“ křenila se po akci známá rebelka.

Jak bude vypadat korunovace prince Charlese?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.