Všechno je jinak? Tajemné mlžení Písařovicové a Brzobohatého | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Všechno je jinak? Tajemné mlžení Písařovicové a Brzobohatého

Daniela Písařovicová tvrdí, že není důvodem rozvodu Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařové.
Daniela Písařovicová tvrdí, že není důvodem rozvodu Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařové. (archiv Blesku)

Pikanterie o jejich vztahu nejsou tématem jen pro exmanželku Brzobohatého (38) Taťánu (34), ale i pro vrabce na střeše. Poměr Písařovicové (43) a Ondřeje je už zkrátka veřejné tajemství. Sami dva vztah ale ještě nepřiznali a společnosti se záhadně vyhýbají.

„Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct…?“ neudržela se Kuchařová krátce poté, co se o vztahu Písařovicové a Brzobohatého začalo mluvit. „To na tom bylo šokující, že po osmi letech, kdy někomu věříš, někoho miluješ i s jeho temnějšími stránkami, najednou přijde takový zlom,“ přisadila si v Showtime.

Brzobohatý i Písařovicová vypadali, že jen zachovali dekórum a celé antré Kuchařové nechali vyšumět. Zvláštní je, že se zpátky se drží i te, když už o nic nejde. Svůj vztah ještě oficiálně nepotvrdili a jakýmkoli intimním otázkám se úspěšně vyhýbají. Dokonce si dávají pozor i na to, aby spolu nebyli nikde viděni. Výjimku udělali jen při příchodu na tajnou oslavu Petra Jandy (80), kde byla plejáda jejich přátel a nebyli tak mimo svou komfortní zónu.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

Komentářům k Písařovicové se navíc vyhýbá i Dana Gregorová (69), což je pro mnohé velké překvapení. Právě maminka Ondřeje vystupuje v roli obávaného kata a nenechá nit suchou na žádné jeho známosti. 

Fanoušci jsou zmatení a začínají se ozývat i hlasy, že vztah Písařovicové a Brzobohatého je jedna velká faleš. Přeci jen mnohým k sobě ani vizuálně nejdou. Jak napsal slovenský web plus7dni serveru Pluska.sk, někteří nepřející si neodpustili komentáře týkající se Danieliny výšky, kvůli níž podle nich vypadá spíše jako Ondřejova matka než jako přítelkyně a v diskuzních fórech padla i slova o tom, že Brzobohatý je fešák a těžko říct, proč je s přestárlou mužatkou.

Navíc...podobná kauza, jen s ji nými aktéry, Lucií Vondráčkovou (41) a Petrem Vojnarem (45), je ještě v živé paměti.

Rusové měli šířit kontaminovanou půdu! A Kuchařová promluvila: Podváděl ji exmanžel?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
jity
16. 5. 2022 • 09:05

Od kdy se jmenuje Ondrovo matka Dana? Byla jsem na tom, že je vždycky Hana.

Alva
16. 5. 2022 • 09:01

Uživatel....hezkou a chytrou?, to mne pobavilo, ještě bych doplnila mladou.

Eva Korotvičková
15. 5. 2022 • 23:54

Pozor Lenatko,koukáš do zrcadla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.