Pizingerová se svlékla! Věk je jenom číslo, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pizingerová se svlékla! Věk je jenom číslo, ale...

Vendula by Josefa neměnila.
Vendula by Josefa neměnila. (Foto Instagram.com)

Vendula Pizingerová už překonala padesátku, na sexappealu jí to ale neubralo. Možná naopak. Svoje ladné křivky odvážně vystavila na exotické dovolené a podělila se samozřejmě i s fanoušky na sociálních sítích!

Model za sto bodů! Pizingerové to v černých plavkách opravdu seklo. Může za to dieta, nebo mladší chlap, ptají se její sledující. Vendula Pro ŽivotvČesku.cz prozradila, zač je toho loket!

Vendula Pizingerová na pohřbu Radana Dolejše (†57): Pod čím nesměl být podepsán?

Video se připravuje ...

„Snažím se jíst zdravě, ale občas také do mě spadne něco, co by asi nemělo. Ale přiznám se, že jídelníček opravdu neřeším, dám si občas i pivo i víno. Mám ráda i všechno od masa, u nás v ulici otevřeli skvělý farmářský obchod, kde mě občas zaujmou škvarky, slanina i bůček… Tyhle věci mám ráda a neřeším, že bych se tomu měla vyhýbat,“ vytřela všem zrak. 

Vendule to sekne

Nejlepší recept bude tedy tím pádem patrně spokojenost. Vendula vedle manžela Josefa (34) jen kvete, malý Josífek taky asi zajistí nějaký ten energetický výdej. Suma sumárum to Pizingerové náramně prospívá!

Vendula Pizingerová: Josef mě straší ještě s holčičkou, ale to už by bylo do nebe volající

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.